Site icon Erasmusgram

Hollanda , Eindhoven: Kısa ve Uzun Gönüllülük Projeleri

Proje Hakkında:

 

Hayvan bakımı, yenileme ve yeşil bakım gibi pratik becerileri geliştirirken, benzersiz bir yerde gönüllü olmak ve doğanın ortasında anıtsal bir yerin restore edilmesine yardımcı olmak isteyen genç bir birey misiniz?

 

Başka yerde arama! Sizi Eindhoven’ın yeşil kalbinde yer alan BioArt Laboratuvarlarında unutulmaz bir yolculuğa davet ediyoruz.

 

Projemiz, kırsal çiftlik evlerinden oluşan bir topluluğa benzeyen, şebekeden bağımsız bir sığınak kompleksinde gerçekleşiyor. Bu eski anıtsal binaları, doğayla birlikte çalışmanın sürdürülebilir bir yolunu aradığımız bir yere dönüştürmeyi amaçlıyoruz.

 

Bu, pratik çalışmalar yapmayı seven, ellerini kirletmekten korkmayan ve her şeyi göze alan bir zihniyet ve proaktif bir tavırla yeni olasılıkları keşfetmeye istekli insanlara yönelik bir projedir.

 

Burada sürdürülebilirlik, döngüsel ekonomi için sistem değişiklikleri ve doğa gibi konuları içeren projelerle çevrelenerek sürdürülebilir yaşamayı öğreniyorsunuz.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

Konaklama, Eindhoven şehrinin içinde, ormanla çevrili güzel bir konum olan BioArt Village’da yer almaktadır.

 

Burası, temel ihtiyaçları karşılayabilecek şebekeden bağımsız bir yer ve insanların buna israfsız bir zihniyetle yaklaşması gerekiyor. Ortak alanlar banyo, mutfak ve oturma odasıdır.

 

Harçlık parasının yanı sıra yemek parası da alıyorsunuz, bu nedenle yemek pişirme konusunda bazı temel bilgiler gerekiyor. Size sağlanabilecek bisiklet ile şehir merkezi 15-20 dakika civarındadır. Yakınlarda toplu taşıma bulunmaktadır.

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

 

Projemizde birden fazla proje süresi var, dolayısıyla herkes için bir şeyler var. Uygun olanlara kısa vadeli gönüllülük (59 gün) ve mümkün olduğunda uzun vadeli gönüllülük (en fazla 6 ay) sunuyoruz.

 

BioArt Köyü’nü geliştirmemize yardımcı olma fırsatı sırasında yenileme, hayvan bakımı ve permakültür bahçeciliği hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatına sahip olacaksınız.

 

Dış mekan Kendin Yap projelerimiz üzerinde uygulamalı çalışırken kendi kendine sürdürülebilir uygulamalar ve konseptler hakkında daha fazla bilgi edinin.

 

KATILIMCI PROFİLİ

 

Sürdürülebilir BioArt Ormanımızda sıkı çalışma ve sınırlı kaynaklar yolculuğun bir parçasıdır.

 

Bu nedenle sınırlı kaynaklarla sürdürülebilirliği anlamak ve yaşamak çok önemlidir. Dışarıda pratik çalışmalar yapmayı seven, aynı zamanda bir yandan harekete geçen bir zihniyet ve proaktif bir tavırla yeni olasılıkları keşfetmeye istekli gönüllüler arıyoruz.

 

Zorlukların üstesinden gelmeye hazır ve yenilenmeye ilgi duyan iddialı bireylerdir. Sürdürülebilirlik konusunda tutkuluysanız, öğrenmeye istekli ve uyum sağlamaya istekliyseniz bu fırsat tam size göre!

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

 

ÖNEMLİ: Whatsapp ve Telegram kanallarımıza katılarak fırsatlardan anından haberdar olmak için ister misiniz?

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version