Site icon Erasmusgram

Hollanda , Eindhoven 12 Haftalık Erasmus+ Projesi

Proje Hakkında

BioArt Village, Eindhoven’ın yeşil kalbinde yer alır ve çiftlik evlerine benzeyen, şebekeden bağımsız bir 2. Dünya Savaşı sığınağı kompleksidir.

BioArt Village, sürdürülebilir kalkınma ve insan ekolojik habitatı ve ikliminin uygulamalarını kapsayan toplumsal zorluklar veya kavramlar üzerinde aktif olarak çalıştığımız bir projedir.

Bu çerçevede insanların doğa, sanat, teknoloji ve inovasyonun bir araya geldiği sistemlere simbiyotik bir bakış açısıyla yaklaşmaları gerekmektedir.

Faaliyetler: Lokasyonda, çeşitli konseptler aracılığıyla tüm kaynaklarımıza, enerjimize ve atık malzemelerimize döngüsel bir yaklaşım uyguladığımız, sürdürülebilir, tamamen kendi kendini besleyen bir konum gerçekleştiriyoruz.

Bize yardımcı olabileceğiniz bazı faaliyetlerimiz şunlardır: Gönüllüler, bu kavramları gerçeğe dönüştürmek için malzemeler, el sanatları ve çok disiplinli bir düşünce biçimiyle uygulamalı olarak çalışabilirler

Hayvanlarımıza bakmak, bahçecilik ve peyzaj bakımı (kaynak-orman) Sanatla ilgili projelerde bize yardımcı olun

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Konumun offgrid karakteri ile gelen temel konaklama birimleri sağlıyoruz. Yer, şehir merkezine yakın bir konumdadır ve depozito ve talimatlardan sonra bisikletlere erişim mümkündür.

Temel malzemelere erişim ile birlikte her hafta önceden gıda malzemeleri için küçük bir bütçe verilecektir. Bu nedenle, bazı pişirme becerileri önerilir.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Projedeki faaliyetlerimiz oldukça çeşitli olduğundan, beceri/yetkinlik gelişimi de olacaktır.

Projelerimizle birlikte çalışırken, kendi kendine sürdürülebilir uygulamalara ve kavramlara girebilir, hayvanlara nasıl bakılacağını öğrenebilir, projelere ve çözümlere DIY zihniyeti ve uygulamalı yaklaşım, ahşap işçiliği ile yaklaşabilir, doğa ve birbirine bağlılık hakkında daha fazla bilgi edinebilir, ve benzeri.

Çevrimiçi Dil Desteği de mümkündür.

KATILIMCI PROFİLİ

Sürdürülebilirlik, döngüsel ekonomi için sistem değişiklikleri, yaratıcılık, el sanatları ve doğa gibi projenin çeşitli konularına ilgi duyan gönüllüler aranıyor.

Dışarıda doğada çalışmayı ve hayvan bakımı, bakımı, bahçıvanlık, dış mekan zanaat projelerine yardımcı olma ve benzeri konularda yardımcı olmayı seven biri.

Gönüllü, harekete geçiren bir zihniyet ve proaktif bir tavırla yeni olasılıkları keşfetmeye hevesli olan, topluma anlamlı bir katkı yapmak ve böylece dayanışma, işbirliği ve karşılıklı anlayış ve saygı gibi temel değerleri onaylamak isteyen kişiler.

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version