Site icon Erasmusgram

Hollanda Burs Veren 8 Üniversitenin Listesi

Hollanda, uluslararası öğrenciler için burs çağrısına çıktı! Tüm Burslar Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora içindir.

Neden Hollanda’da eğitim almalısınız?

Çok çeşitli İngilizce programlar mevcuttur. Güvenli ve mutlu bir ülke. Hollanda Üniversitelerinde IELTS’siz burslar ve kabuller mevcuttur. Mükemmel kariyer fırsatlarına sahip olabilirsiniz.

Hollanda Üniversitelerinde harika bir eğitim alma fırsatı elde edeceksiniz. Hollanda bir Avrupa Ülkesidir. Bu, Hollanda’da IELTS Olmadan Eğitim alabileceğiniz nadir ülkelerden birisi anlamına da geliyor. Hollanda’da 2.100’den fazla İngilizce verilen çalışma programları mevcuttur.

IELTS Olmadan Hollanda’da Okunacak En İyi Üniversiteler:

Amsterdam Üniversitesi.
Wageningen Araştırma Üniversitesi
Groningen Üniversitesi.
Leiden Üniversitesi.

Hollanda’da Eğitim Almak İçin En İyi Burslar

1- Leiden Üniversitesi  Bursu

Leiden Üniversitesi  Burs Programı (LExS), Leiden Üniversitesi’nde tam zamanlı bir yüksek lisans programına kaydolan öğrenciler içindir.

Erişmek için tıklayınız

2- Rotterdam Erasmus Üniversitesi  Bursu

Erasmus Üniversitesi Bursu, Lisans veya Yüksek Lisans derecelerini Hollanda’da yapmak isteyenler için Hollanda Eğitim Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir.

Erişmek için tıklayınız

3- Maastricht Üniversitesi Bursları

Maastricht Üniversitesi Hollanda Yüksek Potansiyel Bursu, Tamamen Finanse Edilen bir Burstur. Herhangi bir ülkeden tüm Uluslararası Öğrenciler bu Burs için başvurabilir. Maastricht Üniversitesi, Hollanda’da Okumak için 24 Tam Burs sunmaktadır.

Finansal Teminat: Yaşam Giderleri, Sağlık Sigortası, Vize Ücreti, Öğrenim Ücreti

Erişmek için tıklayınız

4- Delft Teknik Üniversitesi Bursu

Tamamen Finanse Edilen TU Delft Mükemmellik Bursu 2021 Hollanda. TU Delft, QS Dünya Üniversite Sıralamasında 15. Sırada yer alıyor.  Delft Mükemmellik Bursu, Delft Teknoloji Üniversitesi’nde Master Derecesi programı okumak için Tamamen Finanse Edilen bir Burstur.

Erişmek için tıklayınız

5- Radboud Üniversitesi Bursu

Uluslararası Öğrenciler için Hollanda’da Tamamen Finanse Edilen Radboud Üniversitesi Bursudur. Radboud Bursu, Yalnızca Avrupa Birliği dışındaki uluslararası öğrencilerin Yüksek Lisans Programını incelemeleri içindir.

Erişmek için tıklayınız

6- Holland Devlet Bursu

Hollanda Eğitim Bakanlığı tarafından Hollanda Hükümeti Bursu. Hollanda Bursu, Lisans veya yüksek lisansını Hollanda’da yapmak isteyen Avrupa Ekonomik Alanı (AEA) dışından gelen Uluslararası Öğrencilere açıktır. Bu burs Hollanda Eğitim Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir.

Erişmek için tıklayınız

7- Netherlands Devlet Bursu
Hollanda Bursu, Uluslararası Öğrencilerin Tam Zamanlı Yüksek Lisans Programı veya Hollanda Dışişleri Bakanlığı tarafından Finanse Edilen Kısa programları kapsıyor.

Erişmek için tıklayınız

8- Twente Üniversitesi Bursları (UTS)

Üniversite Twente Bursları (UTS), hem AB/AEA hem de AB/AEA dışı ülkelerden gelen öğrenciler için Twente Üniversitesi’nde yüksek lisans programına (MSc) başvuran 50 burs sunmaktadır.

Erişmek için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version