Site icon Erasmusgram

Hollanda , Beers 6 Gün Erasmus+ Projesi

Proje Hakkında

Kültürlere ilişkin bilgiyi genişletin, yaratıcı ifadeyi teşvik edin ve kültürler arası öğrenmeyi teşvik edin.

Gençlik değişimi, katılımcıların farklı ülkelerin etnik gruplar arası bir arada yaşamayı nasıl teşvik ettiğine dair bilgi edinmelerine olanak tanır. Önemli bağlantılar kurmalarına, pratik örnekler alışverişinde bulunmalarına ve bunları kendi ülkelerinde uygulamalarına olanak tanır.

“Building Bridges” projesi hoşgörüyü, çoğulculuğu ve saygıyı artırmayı, çok kültürlü toplulukların “en iyi uygulama” deneyimlerinin paylaşımını kolaylaştırmayı ve sınır ötesi işbirliğini teşvik etmeyi amaçlıyor.

 

Kişisel gelişim, uluslararası entegrasyon ve sosyal hizmete destek.

 

Proje, katılımcıların Avrupa’ya ait olma duygusunu hissetmelerini teşvik etmeyi ve cinsiyet, din ve kültür farklılıklarına saygı göstererek özel ihtiyaçları olanlar da dahil olmak üzere farklı kökenden gelen bireyleri desteklemeyi amaçlıyor.

 

Proje aynı zamanda katılımcıların gerçek hayattaki durumlarla karşılaştıklarında uygun şekilde tepki verebilmeleri için ırk ve cinsiyetle ilgili konular üzerinde düşünme becerilerini geliştirmeyi de amaçlıyor.

 

Projenizin hedefleri nelerdir?

-Gençlerin çeşitli kültürler, tarihler ve dinler hakkındaki bilgilerini genişletmek;

– “Erasmus+” fırsatlarını teşvik ederek gençlerin yaratıcı ifadelerini ve sivil hayata katılımlarını teşvik etmek.

-Farklı geçmişlerden, uluslardan ve kültürlerden genç bireyleri bir araya getirmek;

 

-Diğer uluslardan gençlerle değerlendirmeler ve tartışmalar yaparak bireylere her türlü görüşe saygı duymayı ve stereotiplere meydan okumayı öğretin;

-AB üyeleri ile AB üyesi olmayan devletler arasındaki ilişkileri geliştirmek ve sanat ve kültür aracılığıyla dostlukları ve ilişkileri geliştirmek için bir platform sağlamak;

 

-Karşılıklı anlayış ve hoşgörüyü geliştirmek amacıyla çeşitli ülkelerden katılımcılar arasında kültürlerarası öğrenmeyi ve diyaloğu teşvik etmek.

 

5 – 12 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Katılımcılar 18-30 yaş aralığında olmalıdır.

Proje başvurularımız 10 Ocak, 17.00’de kapanacaktır.

 

Başvuru formuna erişmek için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version