Site icon Erasmusgram

Hollanda 6 Günlük Erasmus+ Eğitim Kursu

Programa katılım ücretsizdir. 30 kişi katılacaktır.

Proje Hollanda , Ommen’de gerçekleşecektir.

Hangi ülkelerden katılımcılar katılacaktır?

Belarus, Belçika, Bulgaristan, Kıbrıs, Gürcistan, Yunanistan, Moldova, Hollanda, Portekiz, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti, Türkiye, Ukrayna

Hollanda ve Ermenistan’da gerçekleştirilen Uzun Vadeli Eğitim Kursu, Avrupa genelinde 30 kişiye çeşitlilik yönetimi becerilerini geliştirmeleri konusunda desteklemeyi amaçlamaktadır.

“Avrupa’da Daha Kapsayıcı Gençlik Çalışması için Çeşitliliği Yönetme”, Erasmus+ Programı ve Ortak ülkelerinden 30 kişiyi, çeşitlilik yönetimi becerilerini geliştirmeleri ve çalışma ortamlarında bir çeşitlilik kültürünün nasıl uygulanacağını öğrenmeleri için desteklemeyi amaçlamaktadır. gençlerle çalışmalarında çeşitlilik odaklı farkındalığı artırmaktırç

Bu Uzun Süreli Eğitim Kursu, çalışmalarına çeşitlilik bilincini ve davranışı dahil etme konusunda desteklemek ve bunun hem eğitimlerde, projelerde hem de çeşitlilikle ilgili girişimlerimizde ve bunun dışında kalan herhangi bir projede var olduğundan emin olmak için tasarlanmıştır.

Uzun Süreli Eğitim Kursu aşağıdaki ana hedeflere sahiptir:

Gençlik çalışanlarını, eğitmenleri ve eğitimcileri, gençlerle çalışmalarında çeşitlilik yönelimi geliştirmeleri ve çeşitlilik yönetiminde yetkinliklerini geliştirmeleri için güçlendirmek.

Gençlik çalışanlarının çeşitliliği çalışma ortamlarına dahil etmelerini desteklemek, böylece çalışmalarını daha kapsayıcı ve etkili hale getirmek.

Eğitim, Öğretim ve Gençlik alanlarındaki Avrupa programları içinde çeşitlilik odaklı tutumları ve farkındalığı teşvik etmek.

Uzun Süreli Eğitim Kursu 3 aşamadan oluşur:

Hollanda, Ommen’de Tanıtıcı Eğitim Kursu (10-17 Haziran 2022)

Katılımcı Ülkelerdeki Yerel Faaliyetler

Ermenistan’da Kapasite Geliştirme ve Değerlendirme Semineri (Ekim 2022)

Projenin 3 aşamasına da katılım zorunludur.

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version