Site icon Erasmusgram

Hırvatistan Temmuz’da 7 Günlük Erasmus+ Projesi

HEDEFLER:

Yaygın eğitim ve yaşam boyu öğrenmeyi, özelliklerini ve kültürlerarası boyuttaki amacını derinlemesine anlamak;

Sivil katılım ve sorumlu vatandaşlığa yol açan NFE alanında gençlik çalışanlarının ve gençlik liderlerinin kapasitesini ve profesyonelliğini geliştirmek;

Gençlik alanında Avrupa işbirliğini teşvik edin ve kültürlerarası paylaşım ve iyi uygulamaların değişimi yoluyla eğitimleri için eşit fırsatlar yaratın.

 

ANA KONULAR:

Yaygın eğitim
Kültürlerarası öğrenme
Çok kültürlülüğü anlamak
Öğrenmeyi kolaylaştırmak

ÇALIŞMA TARİHLERİ:

VARIŞ GÜNÜ: 24 Temmuz 2022
ÇALIŞMA GÜNLERİ: 25 – 31 Temmuz 2022 (Pazartesi – Pazar)
ÇIKIŞ GÜNÜ: 1 Ağustos 2022

ÖNEMLİ BİLDİRİM: Hırvatistan’a ya daha erken gelebilir ya da masrafları size ait olmak üzere iki (2) güne kadar daha uzun kalabilirsiniz, ancak planlarınız hakkında bizi daha önce bilgilendirmeyi unutmayın. Daha uzun kalmaya karar verirseniz, seyahat masraflarınızı iade etmeyi garanti etmiyoruz.

 

Karlovac, Orta Hırvatistan’da bir şehir ve belediyedir. Karlovac ziyaretçilerini sever. Bu bizim genetik kodumuzun bir parçası oldu. Yüzyıllar boyunca insanların, nehirlerin, yolların buluşma noktası, buluşma noktası olmuştur.

Karlovac bir sular kasabasıdır. Ve bu kadar. Bu onun ana konusu ve her yerde var olan temadır. Tüm balıklar, kurbağalar ve deniz kızları ile dört nehri (Korana, Kupa, Mrežnica ve Dobra) var. Nehirlerin sayısız şelalesi ve şelalesi vardır ve her biri çok temiz ve yüzmek için mükemmeldir!

Katılımcılar

Ev sahibi kuruluştan 27 katılımcı ve iki eğitmen olacaktır. Katılımcıların, ortak kuruluşlardan, onların çalışanlarından, üyelerinden, ortaklarından veya gönüllülerinden, herhangi bir üst yaş sınırı olmaksızın (18+) yaştaki gençlik çalışanları olması beklenmektedir.

 

Hedef; eğitimden sonra, kendi topluluklarındaki ortak kuruluşlarda (gönüllü) çalışmak için öğrenilen yöntem ve araçları bir beceri olarak uygulayabilecek ve istekli olacak, kendi topluluklarında aktif olarak yer alan genç işsizleri dahil etmek ve böylece ek deneyim, yeni beceriler kazanır ve kendi istihdam olanaklarını arttırır.

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version