Site icon Erasmusgram

Hırvatistan Gönüllülük Projesi

Proje kapsamında seyahat masrafları, konaklama, vize ve projeyle bağlantılı masraflarınız karşılanacaktır.

Gönüllü her ay cep harçlığı alacaktır.

Proje hakkında bilgi

Bu aktivite, doğa korumasını teşvik etmek ve gençleri doğa korumayla ilgili pratik deneyimlere dahil etmek için Hırvatistan’daki toplulukları güçlendirmeyi amaçlamaktadır.

Bu dinamik fırsat, Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de ve birkaç Hırvat koruma alanında bulunuyor. Ornitolojik saha çalışması sırasında gizli manzaraları keşfetmek, halk eğitimi ve bilinçlendirme hakkında bilgi edinmek ve bir dizi önemli koruma projesine katkıda bulunurken insanlarla doğa arasında dayanışma oluşturmak için eşsiz bir şans sağlayacaktır.

Gönüllüler için beklenen görevler şunlardır: doğa koruma saha çalışmasına ve kuş bakımı faaliyetlerine katılmak; eğitim, bilinçlendirme ve topluluk oluşturma faaliyetlerinin düzenlenmesi ve bunlara katılım; sosyal medya ve organizasyon web siteleri için eğitim ve tanıtım içeriği oluşturmak.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllüler, tüm faaliyet süresi boyunca Zagreb’de ortak bir daireye sahip olacak ve ayrıca saha çalışmaları sırasında her çalışma yerinde kalacak yer sağlanacak.

Bu konumların çoğu yalıtılmış veya çok küçük insan toplulukları halinde olacaktır. Gönüllüler tarafından yapılan proje ile ilgili tüm seyahat masrafları karşılanacaktır.

Gönüllüler, yemek giderlerini karşılamak için önceden belirlenmiş bir aylık harçlık (cep harçlığı) ve para alacaklardır.

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

Etkinlik sırasında katılımcılar: – anadili İngilizce olan kişilerle dil kursu;

– Sosyal becerilerin geliştirilmesi üzerine oturumlar; – belirli görevlerle ilgili diğer eğitimler.

KATILIMCI PROFİLİ

• Doğaya olan tutkunuzu paylaşma konusunda hevesli • Kendi kendini geliştirmeye ve toplumunuzda değişimi teşvik etmeye ilgi duyuyor

• Açık fikirli ve geniş bir yelpazedeki insanlarla iletişim kurmaya hazır • Eğitim oluşturmaya ilgi duyuyor ve • Hem bağımsız hem de bağımsız olarak yaşayıp ve çalışabiliyor ekibin bir parçası olacak

• Esnek ve dinamik • Fiziksel olarak oldukça formda, her türlü aşırı hava koşulunda engebeli, kayalık ve dik arazide çalışabilen • Daha az fırsatı olan kişileri başvuruda bulunmaya teşvik ediliyor

Proje tarihleri: 15/02/2022 – 30/11/2022 arasındadır.

Nasıl başvurulacağı hakkında daha fazla bilgi ve gönüllü çağrısına erişmek için tıklayınız

 

Exit mobile version