Site icon Erasmusgram

Hırvatistan , Daruvar 24 Haftalık Gönüllülük Projesi

FAALİYET AÇIKLAMASI

 

Udruga Impress, Hırvatistan’ın Daruvar şehrinde bulunan ve her yaş grubundan insanı kapsayan bir gençlik merkezi ve bir STK’dır.

ESC gönüllülerini koordine ediyor, ağırlıyor, gönderiyoruz ve ayrıca yerel gençleri ve dernekleri uluslararası projelerin olasılıkları hakkında bilgilendiriyoruz.

 

Topluluğumuzun bilgi, deneyim ve ağ geliştirmesine yardımcı olmak için yerel halktan gençleri ve insanları değişim ve eğitim kurslarına gönderiyoruz.

 

Gönüllünün rolü ve görevleri:

Gönüllülerin rolü, Impress’e toplumdaki belirli amaç ve rollerde yardımcı olmaktır. -Sosyal medya gönderisi oluşturmak, -Web sitemiz için bilgilendirici yazı oluşturmak,

-Farklı kuşaklarla etkinlikler oluşturmak ve/veya uygulamak,

-ESC projelerinin ve olanaklarının tanıtımı ve yaygınlaştırılması,

-Okul ve yaşlı evi ziyaretleri, -Gönüllü toplantıları gibi örnekler verilebilir. ,

 

-Kültürel sunumlar, -Planlama etkinlikleri, -ESC ekip gönüllülerine yardım…

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllüler ortak, tam donanımlı bir dairede kalacaklar ve aynı cinsiyetten başka bir gönüllü ile aynı odayı paylaşacaklar.

 

Dairede çamaşır makinesi, SMART TV cihazı (Netflix, vb.), 1 Gb Optik İnternet (Düz Oran), ortak bahçeli geniş bir arka bahçe bulunmaktadır.

Daire, ofise ve şehir merkezine yürüyerek 5 dakikadan kısa mesafededir. Varış ve ayrılış için seyahat masrafları ERASMUS mesafe hesaplayıcısına göre karşılanır.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Gönüllüler, Hırvat ulusal ajansı tarafından uygulanacak olan iki eğitime katılacaklar: varışta ve ara eğitim.

KATILIMCI PROFİLİ

 

– Yaygın eğitimle ilgilenen, hem ofis işlerinden hem de farklı yaş gruplarından farklı insanlarla etkinlikler düzenlemekten hoşlanan, sosyal medya ve dijital, fotoğrafçılıkla ilgilenen, insanlarla ekip halinde çalışmaktan keyif alan gönüllü aranıyor.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version