Site icon Erasmusgram

Hırvatistan 7 Günlük Erasmus+ Eğitim Kursu – Partner Up!

Proje kapsamında seyahat masrafları, konaklama ve yemek masrafları , vize masrafları ve Covid test masrafları karşılanacaktır.

Projenin ismi: “Partner Up!”

Projeye  Türkiye’den 2 katılımcı seçilecektir.

Proje 28 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Proje nerede gerçekleşecektir?

Hırvatistan’ın Samobor şehrinde gerçekleşecektir

Seyahat için Türkiye’den katılacak katılımcıların geçerli bir pasaport ve vizeye sahip olmaları gerekmektedir. 95 Euro’ya kadar vize masrafları karşılanacaktır.

Türk katılımcıların seyahatlerine Türkiye’den başlamaları gerekmektedir.

“Partner Up” projesinin ana hedefleri şunlardır:

Erasmus programı kapsamında yeni proje fikirleri yaratmak için gençlik çalışanlarını bir araya getirmek;

Erasmus programı kapsamında proje yönetimine katılan STK’ların kapasitesini geliştirmek;

gençlik projelerinin kalitesini artırmaya yardımcı olmayı amaçlayan yapı ve araçlar hakkında bilgi sağlamak.

Aktiviteler

PBA sırasında geliştirilen proje fikirleri, bir sonraki Erasmus son teslim tarihinde finansman için başvurulacak, ancak ortak kuruluşların farklı finansman seçeneklerine başvurmalarını da destekleyeceğiz. Finansman için başvurulan proje fikirlerini öngörüyoruz.

PBA projesinin sonuçlarını, gençler için ve gençlerle birlikte daha fazla etkinlik geliştirmek için doğrudan kullanacağımızdan, bu en güçlü yaygınlaştırma faaliyeti olacaktır.

PBA’nın uygulanmasından sonra ve projenin kendisinin bitiminden önce bir PBA el kitabı (TC sırasında kullanılan tüm yaygın öğrenme yöntemleriyle birlikte) oluşturulacaktır.

El kitabı, yöntemlerimizi, fikirlerimizi ve sonuçlarımızı paylaşmak için tüm katılımcı kuruluşların yardımıyla ve katılımcılardan gelen girdilerle eğitmenler tarafından oluşturulacaktır.

El kitabının etkin bir şekilde yaygınlaştırılması için çevrimiçi bir versiyonda oluşturulacaktır ve çevre dostudur.

Tüm katılımcılar, faaliyet sonrasında bilgi aktarımı yapmak ve proje fikirlerinin daha da geliştirilmesi üzerinde çalışmaya başlamak için gönderen kuruluşların üyeleri ve sorumluları ile bir toplantı yapacaktır.

PBA’nın video-fotoğraf çekimi medyaya gönderilerek tanıtım malzemesi olarak kullanılacaktır; ayrıca tanıtımcı web sitelerine yüklenecek ve ilgili iletişim kanalları (katılımcıların ve kuruluşların sosyal ağları) aracılığıyla yayılacaktır;

Bir gün, fotoğrafları ve videoları Facebook gönderileri biçiminde özetler. Ayrıca medyaya gönderilerek tanıtım materyali olarak kullanılacak ve tanıtımcı web sitelerinde ve ilgili iletişim kanallarında (katılımcıların ve kuruluşların sosyal ağlarında) paylaşılacaktır;

PBA sırasında, yerel medyayı bizi ziyaret etmesi ve PBA’mız hakkında bir TV raporu hazırlaması için arayacağız.

📨 Sorularınız için info@ankayouthngo.org adresine mail gönderebilirsiniz.

Son başvuru tarihi: 31 Ağustos 2021

Resmi ilana erişmek ve başvuru formuna erişmek için tıklayınız

Exit mobile version