Site icon Erasmusgram

Hırvatistan 6 Günlük Erasmus+ Eğitim Kursu

TICTAC, Erasmus+ (Gençlik) ve Avrupa Dayanışma Programı programları için tüm Ulusal Ajanslara açık bir TC/PBA ağıdır ve gönüllü ve profesyonel gençlik çalışanlarını ve gençlik liderlerini hedefler.

TICTAC, Erasmus+ (Gençlik) ve Avrupa Dayanışma Teşkilatı programları için tüm Ulusal Ajanslara açık bir TC/PBA ağıdır ve uluslararası gençlik çalışmasına katılan ve programları stratejik bir araç olarak kullanmakla ilgilenen gönüllü ve profesyonel gençlik çalışanlarını ve gençlik liderlerini hedefler.

TICTAC, farklı Avrupa ülkelerinden gençlik örgütlerinin temsilcilerini bir araya getirerek, katılımcıların programlara katılma potansiyelini geliştirmeyi ve sonuç olarak gençlik çalışanı projelerinin gelecekteki uluslararası hareketliliğinin kalitesini artırmayı amaçlamaktadır.

 

TICTAC, uzun vadeli stratejik planlama ve proje döngüsü etrafında inşa edilmiştir.

 

TICTAC, gençlik çalışanları projelerinin hareketliliğinin kalitesinin iyileştirilmesi için bir araç olarak yerel bir stratejik plan oluştururken, uluslararası gençlik çalışmasının tüm farklı kalite özelliklerini kapsar.

HEDEF KİTLE

 

Uluslararası ortaklıklar oluşturmak veya güçlendirmek için ERASMUS+ (Gençlik) programını öğrenmek ve kullanmak için motive olmuş;

Uluslararası projelerinin kalitesi üzerinde çalışmaya istekli;

TICTAC’a katılmak için bir kuruluşun desteğine sahip olmak ve kendi kuruluşlarında Avrupa genç işçi hareketliliği projelerini uygulayabilecek konumda olmak,

en az 18 yaşında olmak,

grup çalışmaları ve oturumlarda etkin iletişim kurabilmek için İngilizce’yi çalışma dili olarak kullanabilirler.

 

 

AMAÇ VE HEDEFLER

 

 

Özel hedefler şunlardır:

ERASMUS+ (Gençlik) Programını bir eğitim aracı olarak tanıtmak;

ERASMUS+ (Gençlik) Programını, kaliteli uluslararası işbirliğine, özellikle de gençlik çalışanlarının hareketliliğine odaklanarak keşfetmek;

ERASMUS+ (Gençlik) Programının uzun vadeli bir yerel strateji içindeki rolünü anlamak;

Yaygın Eğitim ve Kültürlerarası Öğrenme süreçlerinin planlanmasında katılımcıların yeterliliklerini geliştirmek;

Avrupa ve uluslararası bir proje tasarlarken, Gençlik Katılımını ve Aktif Vatandaşlığı temel unsurlar olarak teşvik etmek.

Proje tarihleri: 24-30 Nisan 2023

 

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version