Site icon Erasmusgram

Hayat’ı Keşfet Staj Programına Başvurun 2022

Hayat Kimya

Hayat Kimya; dünya genelinde 5. büyük marka olan bebek bezi üreticisi ve Ortadoğu, Doğu Avrupa ve Afrika’nın en büyük temizlik kağıtları üreticisidir ve hızlı tüketim sektöründe globalleşen önemli bir firmadır.

Ev bakım, hijyen, temizlik kağıtları ve kişisel sağlık kategorilerinde Bingo, Test, Has, Molfix, Bebem, Good Care, Molped, Joly, Evony, Papia, Familia, Teno ve Focus gibi 15 güçlü markasıyla 100’den fazla ülkede milyonlarca eve HAYAT götürüyor.

1987 senesinden itibaren 30 yıldır devam eden tecrübesiyle hızlı tüketim sektörü içerisinde, ev bakım, hijyen ve temizlik kağıtları kategorilerinde global bir oyuncu yolundadır.

Dünya çapında 11 ülkede iştiraklerin, 21 üretim yatırımın ve 9.000’e yakın dinamik insan kaynak gücü ile Bingo, Test, Has, Molfix, Bebem, Good Care, Molped, Joly, Evony, Papia, Familia, Focus ve Teno markalarını milyonlarca eve taşıyor.

Türkiye’nin ardından Cezayir, İran, Mısır, Rusya, Nijerya, Pakistan ve Vietnam’da dünya standartlarındaki üretim yatırımlarımız ve Fas, Bulgaristan ve Kenya’daki satış dağıtım şirketleriyle hız bir şekilde globalleşirken, markalara, özverili insan kaynağa, teknolojik tesislere yatırım yaparak büyümeye devam ettiriyor.

Dinamik ve global anlamda sürekli olan gelişen firma Hayat, Hayat’ı Keşfet Staj Programı ile FMCG sektörü çatısında kariyer fırsatı sunuyor.

Gerçek bir projeyi hayata geçirme fırsatı elde edeceğiz 2 aylık bir yaz stajı tecrübesi yaşayacaksınız.

Hayat’ı Keşfet Staj Programı Hakkında

Haziran – Ağustos ayları arasında 2 ay boyunca haftada 5 gün sürecektir.

Bu süre kapsamında, danışmanlarla birlikte yürütülecek ve danışmanların bilgisinden ve tecrübelerinden yararlanabileceğiniz ve ayrıca gerçek bir projeyi hayata geçireceğiniz staj programı olacaktır.

Staj programı için Son Başvuru Tarihi nedir?

10 Mart 2022

Staj Periyodu Nedir?

20 Haziran 2022 – 12 Ağustos 2022

Başvuru için tıklayınız

Exit mobile version