Site icon Erasmusgram

Gürcistan , Ureki : 10 Gün Gençlik Değişimi

Proje hakkında

 

DigiART ile Yaratıcılık projesi, dijital sanata özel olarak odaklanarak gençlerin becerilerini geliştirerek onları güçlendirmeyi amaçlıyor.

Hedeflenen etkinlikler ve eğitimler aracılığıyla katılımcılar hem dijital becerileri hem de sanatsal yeterlilikleri geliştireceklerdir.

 

Proje, gençler arasında yaratıcılığı, yenilikçiliği ve kişisel gelişimi güçlendirmeyi ve onları dijital çağ için değerli becerilerle donatmayı amaçlıyor.

Katılımcılar işbirlikçi öğrenme ve pratik deneyimler sayesinde yalnızca teknik yeteneklerini geliştirmekle kalmayacak, aynı zamanda dijital teknoloji ile sanatsal ifade arasındaki kesişme konusunda daha derin bir anlayış kazanacaklar.

Proje, gençlerin bütünsel gelişimine katkıda bulunmayı ve onları modern dünyanın değişen taleplerine hazırlamayı amaçlıyor.

 

Proje Başlığı: Creavity with DigiArt

 

Proje Tarihleri: 14.-25. Nisan 2024

Proje Yeri: Ureki, Gürcistan

 

Projeye Katılımcı Gönderecek Olan Ülkeler: Gürcistan, Ermenistan, Türkiye, Polonya ve Almanya.

Katılımcı Profili: 18 – 30 YAŞ ARASINDA, konuya ilgi duyan

 

Hedefler

Grafik tasarım, dijital illüstrasyon ve multimedya üretimi gibi alanları kapsayan, katılımcılara dijital becerilerini geliştirmeleri için yapılandırılmış eğitim ve uygulamalı deneyimler sağlamak.

 

Yaratıcılık, estetik ve sanatsal ifade unsurlarını dijital alana dahil ederek katılımcıların sanatsal yeteneklerinin gelişimini desteklemek, onları dijital sanatın çeşitli biçimlerini keşfetmeye teşvik etmek.

 

Proje tabanlı öğrenme yaklaşımlarını uygulamak, katılımcıların yeni edindikleri becerileri gerçek dünya senaryolarında uygulamalarına olanak sağlamak.

 

 

Bu hedef, zorlukların üstesinden gelme veya mesajları iletme konusunda ekip çalışmasını, problem çözmeyi ve dijital sanatın pratik uygulamasını teşvik eder.

 

Farklı geçmişlere sahip gençlerin fikir, bakış açısı ve kültürel etkileşim alışverişinde bulunabileceği işbirlikçi bir öğrenme ortamını kolaylaştırmak, dijital sanata daha zengin ve daha çeşitli bir yaklaşımı teşvik etmek.

Katılımcıları dijital okuryazarlık konusunda güçlü bir temelle güçlendirmek, sanat yaratımı bağlamında dijital araç ve platformlarla çalışmanın etik, yasal ve teknik yönlerini anlamalarını sağlamak.

 

Aktif vatandaşlık, dijital dönüşüm ve gençler tarafından sunulan programın diğer ilkelerini geliştirmek amacıyla Erasmus+ Programı fırsatlarının tanıtılması ve gençlerin Erasmus+ Programının yeterliliklerine entegre edilmesinin sağlanması

 

Gönderici Kuruluş: Kultur & Art Initiative e.V.

 

Projenin bilgi paketine erişmek için tıklayınız

 

Başvuru formuna erişmek için tıklayınız

 

ÖNEMLİ: Whatsapp ve Telegram kanallarımıza katılarak fırsatlardan anından haberdar olmak için ister misiniz?

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version