Site icon Erasmusgram

Gürcistan , Tiflis Kısa Dönem Gönüllülük Projesi

Tiflis, Gürcistan’da kısa dönem gönüllülük fırsatı!

Genç Akademi Spor Kulübü Derneği tarafından yürütülen Avrupa Dayanışma Programı projesi kapsamında 18-30 yaş arası 2 katılımcı aranıyor.

FAALİYET AÇIKLAMASI

Entrepreneurs Association, 2012’den beri faaliyet gösteren, Tiflis, Gürcistan merkezli, kar amacı gütmeyen bir kuruluştur.

Dernek, girişimci ve yenilikçi kültürü teşvik etmeyi, gençler, girişimciler ve yenilikçiler için dijital, BİT, girişimcilik becerileri geliştirmeyi amaçlamaktadır.Dernek, Yes’in bir üyesidir.

 

Şu anda Associaiton’un genç yenilikçiler ve girişimcileri içeren 250 üyesi bulunmaktadır. EA için gençlerle birlikte ve gençlerle birlikte etkinlikler düzenlemek; – Edison School – Novation’da okul öğrencileri için yenilik, girişimcilik ve dijital çözümlerle ilgili oyunlar ve örgün eğitime dayalı olmayan uygulamalı atölye çalışmaları düzenleyin;

 

– Teknoloji ve iş dünyasını birbirine bağlayan aylık başlangıç etkinliği Match’in düzenlenmesine katılın;

– EA üyesi girişimciler ve gençlerle röportaj hazırlayın; – Girişimciler için İngilizce dil kulübü düzenleyin;

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllüye her ay 80 Euro yemek yardımı ve 90 Euro cep harçlığı verilecek. Konaklama  Tiflis’te paylaşımlı oda konaklaması.

Oda aynı cinsiyetten biriyle paylaşılacaktır. Toplamda 4 gönüllü, resepsiyon, mutfak ve iki yatak odası içeren iki yatak odalı daireye ayrılacak. İki gönüllü bir yatak odasını paylaşacak.

KATILIMCI PROFİLİ

İnovasyon, sosyal girişimcilik, dijital ve ICT inovasyonu, dijital içerik oluşturma konularında tutkulu ve bu alanda katkıda bulunmaya, öğrenmeye ve pratik yapmaya istekli gönüllüler arıyoruz.

 

Özellikle gönüllüler, etkinlikler, projeler, buluşmalar, röportaj hazırlama, dil kulüpleri vb. gibi farklı proje ve faaliyetlerde yer alacaktır.

Proje Süresi: 59 gün Temmuz – Eylül

Yer: Tiflis, Gürcistan

Proje başvurularını 16 Haziran 23:59’a kadar gencakademidernegi26@gmail.com mail adresine motivasyon mektubu ve Europass CV’nizi göndererek yapabilirsiniz.

 

Proje hakkında sorularınızı da gencakademidernegi26@gmail.com mail adresine iletebilirsiniz.

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version