Site icon Erasmusgram

Gürcistan , Kobuleti 6 Günlük Erasmus+ Gençlik Değişimi

Türkiye’den katılımcılar aranıyor!

Kobuleti, Gürcistan’da gerçekleşecek Erasmus+ Youth Exchange “Fair Game” projesine davetlisiniz!

📆 Tarih: 08 -15 Aralık 2022

🏩 Yer: Kobuleti, Gürcistan

📌 Ülkeler: Litvanya, Çek Cumhuriyeti, Gürcistan, Ukrayna, Polonya, Türkiye

👤Katılımcı sayısı: 7

🔊 Dil: İngilizce

🎂 Yaş: 18 – 30

✅ Konaklama, 3 öğün yemek ve projeyle ilgili diğer harcamaların %100’ü Avrupa Komisyonu tarafından karşılanmaktadır

✈ Seyahat bütçesi 275€’ya kadardır.

Proje Hakkında

Spor, milyonlarca Avrupalının yaşamının ayrılmaz bir parçasını temsil ediyor. Spora verilen destek, topluluk uyumunu inşa eder, sosyal içermeyi artırır ve gelişmiş bir Avrupa kimliği duygusuna yol açar.

 

Politika yapıcılar, eğitim uzmanları ve bölgesel ve ulusal uzmanlar, sporun devam etmesini sağlamak için doğrudan ve düzenli olarak yer almaktadır.

Eğitim, Gençlik, Spor ve Kültür Genel Müdürlüğü (DG EAC), amacı bölgesel ve yerel kuruluşlar arasındaki etkileşimi teşvik etmek ve dolayısıyla Avrupa vatandaşlarının daha fazla dahil olmasına yardımcı olmak olan birçok üst düzey ve taban girişimine sponsorluk yapmaktadır.

Bu projeyi, sporda ırkçılık hakkında öz-örgütlenme, yetkilendirme ve kamu bilincini teşvik etmek için yaratıcı ve olumlu bir şekilde yürütmek istiyor.

 

Çalışma felsefemizden, sporun ve çeşitli kültürel ve eğitim faaliyetlerinin gençlere kendilerini kendi topluluklarındaki sosyal değişimler için olumlu aktörler olarak yeniden yorumlama fırsatı sunduğu ortak, katılımcı bir alan yaratmak esastır.

Gençlik değişimi, spor endüstrisinde ayrımcılığı ve önyargıyı önlemeyi ve hoşgörü, eşitlik ve desteği teşvik etmeyi amaçlar. Proje, sporun dostluk, birlik, saygı ve adil oyun gibi olumlu değerlerine odaklanıyor.

 

✅ Son Başvuru Tarihi : 6.11.2022 – 14:00

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version