Site icon Erasmusgram

Gürcistan : 1 Ay Gönüllülük Projesi

Eğitim ve gençlik geliştirme programları aracılığıyla modern, eğitimli ve bütünsel bir toplumu teşvik etmeye adanmış önde gelen bir sivil toplum kuruluşu olan Gençlik Derneği DRONI’deki canlı ekibimize katılın.

 

Gürcistan’ın Samegrelo bölgesinin kalbinde, pitoresk Zugdidi şehrinde bulunan bu gönüllü yerleştirme, kültürel etkileşim, topluluk katılımı ve kişisel gelişimin benzersiz bir karışımını sunuyor.

 

Faaliyet Tanımı:

 

Sivil toplum, çatışma çözümü, insan hakları ve barış inşası konularına odaklanan projelere katılın.

 

Eğitimsel atölye çalışmaları, seminerler ve resmi olmayan öğrenme faaliyetleri geliştirin ve bunlara katılın. Demokrasiyi, aktif vatandaşlığı, gençlerin katılımını, toplumsal cinsiyet eşitliğini ve çevre yönetimini teşvik eden temizlik eylemlerine, çevre kampanyalarına ve faaliyetlere öncülük edin.

 

Yerel festivallere, açık hava etkinliklerine ve Erasmus+ ile ilgili sunumlara katılarak Zugdidi’nin zengin kültürel dokusuna katkıda bulunun. Avrupa Dayanışma Birliği programları.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

Zugdidi, Kafkasya’nın nefes kesen manzaralarıyla çevrili, tarihin modernlikle buluştuğu bir şehir. Dadiani Sarayları Müzesi gibi tarihi yerleri ve canlı pazarlarıyla tanınan Zugdidi, gönüllülere Gürcü kültürü ve misafirperverliği konusunda zengin bir deneyim sunuyor.

 

Gönüllüler ayrıca eğitimde mükemmelliği insan hakları eğitimi ve Gürcü gelenekleriyle birleştiren tanınmış bir yerel kurum olan St. George Gymnasium ile de işbirliği yapacak.

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

 

Destekleyici bir toplulukta sürükleyici kültürel deneyim.

 

Gençlik çalışmaları ve yaygın eğitimde yeni beceriler geliştirme ve pratik deneyim kazanma fırsatı. Gürcü tarihi, kültürü ve gelenekleri hakkındaki anlayışınızı geliştirin. Ortak hedefler doğrultusunda çalışan dinamik bir uluslararası ekibin parçası olun.

 

KATILIMCI PROFİLİ

 

Gençliğin gelişimi, eğitimi ve toplum hizmeti konusunda tutkulu, hevesli ve kararlı bireyler arıyoruz.

 

Çevre kampanyalarından kültürel alışverişlere kadar çok çeşitli projelere katkıda bulunmaya ve kendinizi eşsiz Gürcü kültürüne kaptırmaya istekliyseniz, bu fırsat tam size göre.

 

Proje tarihleri: 10 Mayıs – 10 Haziran

 

NOT: Türkiye’den yoğun başvuru sebebiyle başvurular kapanmıştır

 

ÖNEMLİ: Whatsapp ve Telegram kanallarımıza katılarak fırsatlardan anından haberdar olmak için ister misiniz?

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version