Site icon Erasmusgram

Günlük 100 TL ile Gezebileceğiniz 6 Ucuz Ülke

Günlük 100 TL ile gezebileceğiniz ülkeleri hakkında bilgi almak için bu makaleyi inceleyerek bulabilirsiniz. 

1.Fiji

Günlük 100 TL ile gezebileceğiniz ülkeler olan Fiji bu yerlerden biridir. Kabul edelim pahalı ve bütçenizi aşan yerlerde bulunabilmektedir. Eğer çok araştırma yapıp ve incelerseniz kesinlikle 50 dolar ile tatil yapmanız mümkün olacaktır. 60 TL ile çok ucuz otelleri bulabilme imkanına sahip olabilirsiniz.

Adalarda olan plajlar her zaman bedava olduğunu bilmelisiniz.  Lezzetli yemekleri 8 ya da 9 TL ile alabilirsiniz. Uzuz balık ya da yemekleri burada bulabilirsiniz. Otobüs biletleri de size uygun fiyatta olmaktadır. Bir kişinin bileti 1 TL diyebiliriz.  Bu şekilde ucuz ülkelerden biridir.

2.Portekiz

Avrupa’da ucuz ülkeleri gezmek isteyen kişiler diğer bir yer de Portekiz diyebiliriz.  Beş yıldızlı olan otellerde kalmak her zaman diğer ülkelere göre ucuz olarak değerlendirebiliriz. Akdeniz Ülkesi olan bu yer şarap ya da balık yemekleriyle bilinir. Ayrıca çok ucuz ve 100 TL aşmayacak şekilde istediğinizi yapabilirsiniz.

Para vermeden ve harcamadan yemek yiyebilirsiniz. Şehirde gezmek ve dolaşmak isterseniz toplam 8 Lira ile keyfini çıkarabilirsiniz. Gezeceğiniz yerler arasında su parkı, dalış yapmak veya sahil yürüyüşüne çıkarak da eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Başka aktiviteler ve festivallerde yapmak mümkündür. Bu şekilde ucuz fiyatla gezmeniz mümkündür. Gezilecek yerler:

3.Peru

Avrupa da uzak ülkelere gitmek ve gezmek isteyen kişiler için kesinlikle doğru bir adres diyebiliriz. Peru, Tarihi ve doğal güzelliğiyle bilinen bu kent çok ucuz parayla yemek yiyip ülkenin tadını çıkarabilirsiniz.  Çok beğeneceğiniz yemekler ve ucuz bütçeyle karşılayarak doyabilirsiniz.

Otelleri de çok ucuza bulabilirsiniz. İyice inceleyip 50 TL sadece otele verme imkanına da sahip olabilirsiniz. Ülkeye gitmek ya da seyahat için ise çok pahalı olmadan az fiyatla bulanız mümkündür. Ulaşım için ucun olan araçlardan biri de trendir. Tek yönlü olarak 1 TL gitme imkanına sahipsiniz. Taksi ise 2 TL olarak ödeme yapabilirsiniz. Yol üstünde Amazon Nehri, Moray antik gibi yerleri gezebilirsiniz. 

4.Balkanlar

Günlük gezebileceğiniz ucuz ülkeler arasında daima balkanlar gelmektedir. Sadece 100 TL ile istediğiniz yerleri görebilirsiniz ve gezebilirsiniz. Çok uygun fiyatlarda da oteller bulunmaktadır. 40 TL ile hem lezzetli ve sağlıklı yemeklerde tüketebilirsiniz. Orada biranın litresi de ortalama 4 ile 6 lira arası değişmektedir.

Romanya da ucuz ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Sadece günlük de gezip her yeri görebilirsiniz. Burada dolar ya da Euro gibi para birimleri de rahatça bozacağınız yerler bulunmaktadır. Gezilecek yerler:

5.Güney Kore

Güney Kore de gezilecek yerler çok olmasından ziyade ucuz bir şekilde gitmek ve seyahat etme imkanı da sağlamaktadır. Hava uçuşları fazla olması ve ucuz olanaklara sahip olması da ayrı bir avantajlıdır. İstediğiniz şeyleri ve zaruri ihtiyaçları burada rahatça sağlayabilirsiniz. Lezzetli sandiviçleri ucuz fiyatta yiyebilirsiniz.

Güney Kore zamanla gelişen ya da artan ekonomik rekabetle ucuz fiyatlarla turistleri ağırlamaktadır. Buralarda gezebileceğiniz şehirlerden biri de Seul yeridir. Gezilecek bazı yerler:

6.Çin

Çin de 100 TL ile gezebileceğiniz yerler oldukça fazladır. Ne kadar pahalı bir yr olarak bakılsa da ucuz yerler de bulunmaktadır. Çok araştırma ve inceleme yaparak gittiğiniz de ucuz oteller ya da yemekler görebilirsiniz. Daha güzel ile mistik tatil olarak değerlendirmek isteyen kişiler kesinlikle uğrayacağı ucuz ülkelerden biridir.

Çok alternatif bir ülke olan Çin, nüfusu ya da ucuz ola iş gücü ile karşılaşabilirsiniz. Harika plajlar, dağlar ile uzak doğunun mükemmel havasını görebilirsiniz.  Bu şekilde gezebilirsiniz.

Exit mobile version