Site icon Erasmusgram

Google Yaz Staj Başvuruları Açıldı 2021 – Tüm Masraflar Karşılanıyor

Google Yaz Stajı 2021 programı için başvuru kabul edilmektedir.

Google, bütün Uluslararası Öğrencilere yönelik Teknik Program Yönetici pozisyonu için Staj sunmaktadır.

Google Teknik Program Yöneticisi Stajı, Tayvan’da gerçekleşecek ve bütün masrafları karşılanan bir staj programıdır. Başvurular herkese açıktır

Seçilecek olan katılımcılar, Google’da Aia’da bulunan satıcılar ile ve google işletim ekibi ile birlikte  doğrudan çalışma fırsatını elde edecektir.

Stajın gerçekleşeceği yer: New Taipei City , Tayvan

Google teknik program Yöneticisi Staj pozisyonunun sorumluğu olacağı alan, üretim projeksiyon ve potansiyel müşteriler ile birlikte dijitalleştirme projelerin yönetilmesi, raporlama yapmak ve veri analizinin yapılması ve iyileştirmenin yapılmasının sağlanmasına yönelik modellerin kullanılmasıdır.  Bu, Google Uzmanları tarafından bir şeyler öğrenmeyi isteyecek adaylar için altın niteliğinde fırsattır.

Lisans programına kayıtlı öğrenciler,  Yüksek Lisans programına kayıtlı öğrenciler ve Doktora Bilgisayar Bilimi, Mühendislik ya da  diğer ilgili teknik alanlarda olan öğrenciler başvuru yapabilmektedir.

Google, dünyadaki en büyük Mühendislik şirketlerin başında gelmektedir. Google, çalışanlarında aradığı özelliklerinden birisi ise yetkin becerilere sahip olmasıdır.

Tecrübeyi edinmek ve Google ekibi ile birlikte çalışmak ve harika yetkinlikler elde etmek için fevkalade bu fırsatı yakalayabilirsiniz.

 

Google Stajı için Başvuru şartları Nelerdir?

 

Lisans programına kayıtlı öğrenciler,  Yüksek Lisans programına kayıtlı öğrenciler ve Doktora Bilgisayar Bilimi, Mühendislik ya da  diğer ilgili teknik alanlarda olan öğrenciler

Python komut dosyası oluşturmak konusunda tecrübesi ve SQL deneyimine sahip adaylar

Yenilikçi iç görüleri bulmaya yönelik hipotezler ya da farklı teknikleri kullanıp büyük verilerin analizinin yapılmasına yönelik tecrübe

Enine teknik projelere yönelik Program Yönetimi konusunda tecrübe.

İmalat alanında baskılı devre kartlarında montaj işlemlerine yatkınlığı olması.

Google Yaz Stajı 2021 programı için Son başvuru tarihi nedir?

 

Google Teknik Program Yöneticisi Stajına başvuru için son tarih 19 Şubat 2021

Başvuruyu ingilizce yapınız. Google Yaz Stajı için Başvurunuzu yapmak tıklayınız

Exit mobile version