Site icon Erasmusgram

Google Ücretsiz Türkçe Kurs sayısını 25’e çıkarttı

Google tarafından sunulan ücretsiz Online Kurslar

 

Kendi işiniz veya planladığınız bir işi geliştirmenizde ya da  kariyeriniz için hızlıca başlangıç yapmak mı istiyorsunuz?

Bu ücretsiz online kurslar sizlere yardım etmek  için tasarlanmış ve ücretsiz bir şekilde sunularak çeşitlendirilmiş öğrenim içerikleri ile keşfetme fırsatı elde etme fırsatı sunuyor.

Modülleri ayrı ayrı seçebilirsiniz ve öğrenime başlayabilirsiniz. Tercih etmenize nazaran, direkt olarak bir kursu seçebilir ve tamamlarsınız

Kurslar ücretsizdir, sadece Dijital Pazarlama Temelleri kursu ücretsiz kursun yanında ücretsiz olarak sertifika veriyor.

Kursları, kurs kategorilerini, kurs saatini ve kurs sağlayan platformu filtreleyebilirsiniz.

 

Size uygun olduğunu düşündüğünüz kursa ücretsiz kayıt olabilirsiniz

Kurs kategorileri; dijital olarak sağlayacağınız güvenlik, verileriniz ve teknoloji, Dijitalleşerek Pazarlamayla ilgili planlarınız varsa veya kariyerinizi geliştirmek istiyorsanız bunlara ait 25 ait kursa erişebilirsiniz

Kurs Listesinde dijital pazarlamanın temellerinden, işleteninizin online kısımda ve müşterilerinizle online platform üzerindeki kuracağınız etkileşim, üretkenlikler , işletmenizin tanıtımı, reklam verme, dijital reklamlar ve daha fazla kurs mevcuttur.

 

Kursların tam listesine ve

Kurslara ücretsiz erişmek için tıklayınız

Exit mobile version