Site icon Erasmusgram

Google Oyun ve Uygulama Akademisine Başvur

Sıfırdan başlayarak 400 saatten fazla ücretsiz eğitim ile Oyun ve Uygulama Akademisi ile oyun yazmayı öğrenmek ister misiniz?

Ayrıca uygulama da geliştirebilirsiniz!

Kariyeriniz için yeni bir sayfa, başlangıç için güzel fırsat!

Google Türkiye, Girişimcilik Vakfı ve T3 Girişim Merkezi işbirliği ile gerçekleşecektir!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi desteği ile sunulan bu Akademi ile dijital ekonominin gelişmesine katkı sağlanacaktır.

18-29 yaş grubundaki gençlerin dijital becerilerin gelişmesi, teknoloji alanında istihdamın artırılması ve teknoloji alanındaki girişimlerin artmasına katkıda bulunması amaçlanıyor.

Akademinin bu ilk senesi ve gençlere ücretsiz olarak ve online alanda 2000 genç bursiyere yeni bir kariyer basamağı için ilham olması, bilgi fırsatı sağlıyor.

Yapılacak olan başvurular arasında hak kazanacak olan  2000 bursiyere, alanında uzman uzman eğitmen kadrosuyla Flutter, Unity ve Oyun Tasarımı (Game Art) gibi oyun ve uygulama geliştirme eğitimleri için ücretsiz bir şekilde erişme fırsatı elde edecektir.

Ayrıca, Coursera platformunda bulunan  ve tamamen Türkçe Google Proje Yönetimi Sertifika Programı için tam burslu bir şekilde erişim sağlayabilecektir.

Teknoloji girişimciliği, hukuk, finans ve insan kaynakları gibi alanlarda sektörel eğitimlere katılabilecek ve kariyer hızlandırma etkinliklerine katılabilecektir.

18-29 yaş grubundaki gençler, üniversite öğrencisi olan ya da  mezun olan bütün gençlerin başvurusuna açıktır.

Oyun ve Uygulama Akademisine  7 Kasım 2021′ dek belirtilen adreste bulunan “Hemen Başvur” linkinden başvuru formunu doldurarak başvurunuzu yapabilirsiniz,

Projeye dair bütün sorularınızı ise  info@oyunveuygulamaakademisi.com mail adresine yollayabilirsiniz.

Son başvuru tarihi 7 Kasım

Başvuru için tıklayınız

Exit mobile version