Site icon Erasmusgram

Girişimcilik Vakfı Fellow Programı Başvuruları Açıldı !

Türkiye’de bulunan bütün üniversitelerin bölümleri öğrencilerinden başvuruların alındığı Fellow Programı başvuruları almaya başladı.

 

Girvak, girişimciliğin önemini bilen ve  girişimciliğin değişimde anahtar rolünü üstlendiğine inanan iş insanları  ve fikir önderleri tarafından kurulmuştur.

Girvak, misyon olarak girişimciliğin kültürünü ve yaygınlaştırılmasını , gençlerin girişimciliği kariyer olarak planlamasını amaçlar.

 

Fellow Programı Başvuruları açıldı!

Girişimcilik Vakfı, Fellow Programı ile gençleri geniş bir ağın parçası haline getirmeyi amaçlıyor

Girişimcilik potansiyeli yüksek olan gençler için özel olarak tasarlanan Fellow Programı ve GİRVAK ailesinin Fellow’u olmak ister misiniz ?

 

Yapacağınız başvuru ile kendin için sıradışı bir yolculuğa başlıyor olabilirsin!

5 aşamalı zorlu ama öğretici seçim süreci  sonunda Fellow olabilirsiniz, şimdiden başarılar ! Hibrit Model ile hem online hem de offline olarak içeriklere, uzmanlara, eşsiz bir network’e, yenilikçi metodları deneyimleme şansına sahip olabileceksiniz

Eğer hazırsanız tek yapmanız gereken 1. aşama başvuru formunu doldurmak ve sürecini buradan takip etmek.

Başvuru ekranın kapansa, internet kesilse bile sistem başvurunuzu otomatik olarak kaydediliyor. Süreçte, tüm aşamalar için sanal sistem üzerinden bilgilendirme mesajları gönderilecektir. Başvurunuz sonucunda yapılan değerlendirmeyi yine bu sistem üzerinden görebileceksiniz.

Fellow Programı Seçilen Fellow’lara neler sağlıyor?

 

İlham: Her iki ayda bir FellowUp’larda, Fellow’lar ilham verici girişimci hikayelerini dinliyorlar. Başka hiçbir yerde öğrenemeyecekleri detayları dinledikleri FellowUp’lara katılım ise zorunlu.

Burs: Fikirlere değil, insana yatırım yapılıyor. Fellow Programı ile Fellow’lara programa katılımlarını ve kişisel gelişimlerini desteklemek için 12 ay boyunca 500 TL burs veriliyor.

 

Tematik Konuşmalar: FellowUp’larda tematik içerikler üzerine alanında uzman kişileri misafir ediyor. Uzmanların çalışma alanlarındaki başarıları ve kendi öğrenmelerini kendilerinden dinliyorsunuz.

Uzaktan Eğitim Araçları: Fellowların istedikleri alanlarda ve kendilerini geliştirebilmeleri için çeşitli uzaktan eğitim araçlarına ve programlarına katılımlarını sağlıyoruz.

 

GBOX: Fellowların kendi girişimlerini hayata geçirebilmeleri için süreçte ihtiyaç duyabilecekleri çeşitli hizmetlerden ücretsiz veya indirimle yararlanabilecekleri destekleri içerir.

Altın Bilet: Gençlerin girişimcilik ekosistemi içerisinde farklı etkinliklere katılabilmeleri ve farkındalık yaratıp kendi dünyalarına olumlu etki edebilmeleri için fuar, kongre ve atölyelere davet ediliyor.

 

Programın ilk senesinde yurt dışı gezilerine katılma fırsatı elde edeceksiniz, fellowup konuşmacılarının deneyimleri tecrübelerini dinleme fırsatı elde edeceksiniz, sponsor şirketler aracılığı ile projelere katılma fırsatı elde edeceksiniz , staj fırsatlarına erişebileceksiniz,  etkinlik ve konferanslara katılabileceksiniz

Programın ikinci senesi,  yurt dışında gerçekleşecek konferanslara yönelik kura hakkınız olacak, fellowup konuşmacılarının deneyimleri tecrübelerini dinleme fırsatı elde edeceksiniz,

sponsor şirketler aracılığı ile projelere katılma fırsatı elde edeceksiniz , staj fırsatlarına erişebileceksiniz,  etkinlik ve konferanslara katılabileceksiniz

 

Fellow Programına Kimler Katılabilir?

 

Fellow Programına, Türkiye’de ikamet edip TC Vatandaşı olan, bir üniversiteye girmeye hak kazanmış ve kayıt yaptırmış, üniversitelerin 1, 2, 3 ve 4. sınıflarında okuyan 17 – 24 yaşları arasında olan tüm gençler katılabilir.

 

Daha detaylı bilgiye erişmek ve başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version