Site icon Erasmusgram

GetirRise Staj Programı – Ücretli

Kariyerine Getir ile başlamaya hazır mısın?

Öğrencilerin başarılı bir kariyer inşa etmeleri için becerilerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla tasarlanan 360° uzun dönemli staj programı GetirRise’a başvurular başladı!

Kariyerlerinde bir kez karşılaşılabilecek bu fırsat, katılımcıları küresel bir teknoloji şirketindeki çalışma hayatına maruz bırakırken, uluslararası Getiryalılar ekibimizle kalıcı ilişkiler kurar.

 

Süper hızlı market teslimatının öncüleri olarak, çeşitli ve dinamik bir sektör bozucular grubundan öğrenecek ve yenilikçi teknolojimiz ve iş modellerimizle uygulamalı deneyim kazanacaksınız.

İlan Tanımı

 

Başvuru için katılımcıların en az 6 ay taahhütte bulunmaya istekli olmaları gerekmektedir.

 

Stajınızın tam süresi, ekibin ihtiyaçlarına ve öğrencinin uygunluğuna bağlı olacaktır.

 

Seçilirseniz, saha ziyaretleri, eğitim programları ve rotasyon yolları dahil olmak üzere uygulamalı iş deneyimi yoluyla kişisel ve profesyonel becerilerinizi geliştirmek için eşsiz bir fırsata sahip olacaksınız.

 

Üniversitenizden mezun olduktan sonra, Getir’deki kalıcı pozisyonlar için öncelikle başarılı GetirRise stajyerleri değerlendirilecektir.

GetirRise programına Tedarik Zinciri, Satış, Teknoloji, Ticaret, Büyüme, Pazarlama, Finans, Müşteri, Operasyon, Dolaylı Satın Alma, Kurumsal İletişim, Dönüşüm, Süreç Tasarımı/GetirFinans, Finansal Ürünler/GetirFinance gibi çeşitli iş fonksiyonlarımız katılıyor.

 

Çalışmalarınıza ve geliştirmek istediğiniz becerilere bağlı olarak, ekibimiz sizi bir iş fonksiyonuyla eşleştirmek için görüşme sürecinde sizinle birlikte çalışacaktır. Bu atamalar, niteliklere ve iş ihtiyaçlarına dayalı olacaktır.

 

Aranan Nitelikler

Şu anda 3. ve 4. sınıf Lisans öğrencilerine veya 1. sınıf Yüksek Lisans öğrencilerine (2024 ve 2025 mezunları) açıktır.
Ofis şehirlerinden birinde staj yapacak durumda olmak: Ankara, İstanbul, İzmir

İyi derecede İngilizce ve Türkçe (sözlü ve yazılı)

Yaz aylarında tam zamanlı, öğretim yılı boyunca yarı zamanlı (haftada en az 3 gün) çalışmayı taahhüt edebilecek (Sınav döneminde esneklik sağlanacaktır),

Yasal olarak Türkiye’de çalışmaya yetkilidir.

Ayrıcalıklar

Getir’in işine benzersiz ve çok yönlü bir bakış

Gerçekten uluslararası bir ortamda iş deneyimi

Kariyerinizi geliştirmek için sorumlulukları olan bir pozisyon. Sen sadece bir stajyer değilsin, ekibin tamamen entegre bir üyesisin

Programınıza göre çalışma esnekliği

Bu, görevlerinizi gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan tüm ekipmanlarla birlikte ücretli bir stajdır.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version