Site icon Erasmusgram

Getir – Yurt içi ve Yurt dışı İş ilanları

Getir Türkiye ve Yurt Dışı İş İlanlarıyla Yepyeni Fırsatlar!

Getir, kentsel alanlarda ultra hızlı teslimatı mümkün kılmak adına teknoloji ve lojistik dünyalarını bir araya getiriyor.

 

Dünya genelinde ultra hızlı market alışverişi teslimatının öncüleri olarak, müşterilerimizin alışveriş deneyimini kökten değiştiriyor.

 

2015 yılında İstanbul’da kurulan şirket, kendi ihtiyaçlarımız uygun bir hizmet oluşturma amacıyla yola çıktı. Sekiz yıl içinde Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, Portekiz, İspanya, Birleşik Krallık ve ABD’de de faaliyet gösterir hale geldi.

 

200 milyondan fazla siparişi başarıyla teslim ettik ve Block, Frichti, Goriller ve Weezy gibi bir dizi ultra hızlı teslimat şirketini bünyemize kattık.

Bugün, önemli anlara daha fazla zaman ayırma, yerel topluluklara mutluluk katma ve herkesin yaşamını daha zengin hale getirme misyonunu sürdürüyor.

 

Veri ve teknoloji, vizyonumuzun merkezinde yer alıyor. Operasyonlarımızda verimliliği artırmak ve gıda israfını azaltmak için veri ve teknolojiyi kullanıyoruz. Ayrıca, karbon ayak izimizi azaltmak ve hizmet ettiğimiz topluluklarda kentsel yaşamı iyileştirmek adına önemli rol oynuyorlar.

 

 

Hizmet verdiği toplulukların gururlu birer üyesi olarak, mahallelerimizi daha canlı, müreffeh ve misafirperver hale getirmenin yollarını sürekli olarak araştırıyor.

 

Toplumsal sorumluluklarımız arasında ihtiyacı olanlara yiyecek bağışlamak, doğal afetler sırasında hızlı yardım sağlamak ve eğitim fırsatları aracılığıyla yerel güçlendirme bulunuyor.

 

Sürdürülebilirlik taahhüdümüz, müşterilerimize çevre dostu bir şekilde hizmet verme çabalarımızı içeriyor. Ultra hızlı market alışverişi teslimatı, faaliyet gösterdiğimiz şehirlerdeki trafiği azaltmamıza yardımcı olurken, evdeki ve tedarik zincirimizdeki gıda israfını önemli ölçüde azaltıyor.

 

İlanların adresine erişmek için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version