Site icon Erasmusgram

Fransa’da Staj Fırsatı

Sürekli olarak, organizasyonumuzun merkezinde çalışmak üzere 3 ila 12 ay boyunca Erasmus+ Stajını almaya hazırlanan tam zamanlı stajyerler aranıyor.

 

Neredeyse yıl boyunca başvurular kabul ediliyor ve önerdiğiniz tarihler konusunda esnek olunabiliyor, bu yüzden tereddüt etmeyin!

 

Bir STK’nın yönetimi ile ilgili olabilecek herhangi bir alandan başvuruları kabul edeceğiz; Kuruluşumuz için nasıl bir varlık olabileceğinizi düşündüğünüzü bize anlatmak size kalmış ve sizden haber almak isteriz. Bize yeni fikirler getirebilecek ve mevcut faaliyetlerimize katkıda bulunabilecek yaratıcı stajyerler arıyoruz.

Ek olarak, işin uluslararası niteliği nedeniyle İngilizce çalışma bilgisi şarttır. Fransızca isteğe bağlı olsa da, öğrenmeye istekliysen harika olur!

 

OFCI, gençliğe odaklanan bir kuruluştur ve 18 ila 30 yaşları arasındaki birçok gencin katkıları sayesinde çalışır. Ana odak noktası, dünyanın dört bir yanından diğer gençlerle bağlantılar kurarak uluslararası ve kültürler arası bir yönü olan projeler oluşturmaktır.

 

Bu misyonlar çok çeşitli alanlara odaklanmıştır ve bunlarla sınırlı olmamakla birlikte şunları içerir: insan hakları savunuculuğu, çevre koruma, sosyal olarak ilgili sanat, dijital geçiş ve sağlıklı yaşam tarzları.

 

Bu çerçevede OFCI, aktif vatandaşları bir araya getirmek ve güçlendirmek amacıyla 7 yılda 150’den fazla genci göndererek 65’ten fazla projede yer aldı ve geniş bir yöntem dizini, multimedya içeriği, dijital araçlar ve etkinlikler geliştirdi.

Hem Avrupa’da hem de Fransa’da daha yerel düzeyde faaliyetlere öncülük ediyoruz.

Organizasyon hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz lütfen web siteyi inceleyin.

Önerebileceğiniz projelerin gerçekten bir sınırı yok ve yeni girişimlere her zaman açığız, ancak aşağıdaki düğmeyi tıklayarak önceki stajyerlerin neler başardığı hakkında fikir edinebilirsiniz.

OFCI’da ne yapabilirim?

Bu sayfayı okuduktan sonra, organizasyonun faaliyetleri ve aradığımız profil ile tamamen ilgili hissediyorsanız, başvuru formu aracılığıyla bize bir başvuru göndermekten çekinmeyin.

 

Resmi adresine erişmek ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

 

Exit mobile version