Site icon Erasmusgram

Fransa ve Yunanistan’da 2 Farklı Erasmus+ Eğitim Kursu

📍21-29 Mart 2023’te Nice/Fransa ve 23-31 Mayıs 2023’te Atina Yunanistan’da gerçekleşecek olan bu muhteşem iki ayaklı eğitim kursuna katılacak 2 katılımcı aranıyor

👩‍💻 Proje hedefleri: Proje Erasmus+ alanında çalışan gençlik çalışanlarının, genç liderlerin ve proje sorumlularının yönetimsel ve gençlik alanındaki becerilerini geliştirmeyi hedeflemektedir. Hem proje yönetim alanında hem de eğitmenlik alanında yeni beceriler kazandırılması ana önceliklerdendir.

Gençlik projelerine öncülük etmede kalite sadece kurumsal yönetime bağlı değildir. Altta yatan daha önemli kısım, gençliğin öğrenmesidir.

 

Bu nedenle, öğrenme ihtiyaçlarının doğru bir şekilde değerlendirilmesine ve ardından öğrenme süreçlerinin ve çıktılarının tasarım uygulamasına ve değerlendirilmesine dayalı bir yanıt planına ihtiyaç vardır.

Bu sonuçların uyarlanmış yayılımı ve kullanımı, yaygın eğitimin başarısının arkasındaki anahtardır.

Bağlam ve hedefler

О1. Genç projelerinizi ve hedeflerinizi planlarken ve oluştururken hedef ve dijital odaklı bir yaklaşım geliştirin.

 

О2. DEОR & Kurumsal iletişim stratejileri aracılığıyla dijital gençlik çalışması uygulamalarına odaklanarak Avrupa gençlik projelerinin kalitesini artırın.

О3. STK yönetiminde en iyi uygulamaları ortaya çıkaran önceden geliştirilmiş “EmpAСT++ kılavuzlarını” kullanın.

О4. Avrupa bağlamında gençlik alanında etkili olan organіzatіоns arasında Avrupa сооperatіоn’u uygulayın.

 

💬Websitesinde yer alan proje detaylarını okuduktan sonra eğer aklınıza takılan başka bir konu varsa sorularınızı info@ankayouthngo.org adresine “Empact+ Project” konusu ile mail atarak iletebilirsiniz.

🕓‼️Son başvuru tarihi: 30 Ocak 2023, acele et!

Proje başvuruları 18+ yaş arası kişilere açıktır, hali hazırda vizeniz olması gerekmektedir. Katılımcıların seyahatlerine Türkiye’den başlayıp Türkiye’de tamamlamaları gerekmektedir. Proje kapsamında yemek, konaklama, ulaşım masraflarınız karşılanacaktır.

 

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version