Site icon Erasmusgram

Fransa , Toulouse Gönüllülük Projesi

AKTİVİTE AÇIKLAMASI

MJC Jacques Prévert, amacı insanların kurtuluşu olan bir popüler eğitim derneğidir.

Gönüllü, çocuklara ve gençlere yönelik eylemlerin uygulanmasını destekleyecektir. Bir eğlence merkezinin animasyonu ve yönetimi ile ilgili farklı görevlere katılacak. MJC içinde ve dışında yerel faaliyetlerin uygulanmasına katılacaktır.

 

“MJC’nin ekolojik ve çevre haftası” boyunca MJC’yi ekolojik taahhütlerinde destekleyecektir. Son olarak, temalar etrafında ve kendi seçeceği medya ile kültürlerarası etkinlikler düzenleyecektir.

Croix Daurade’nin MJC’si, Toulouse’daki her biri bir Avrupalı ​​gönüllüye ev sahipliği yapacak üç MJC’den biridir.

MJC’ler, gönüllüler arasında düzenli toplantılar düzenleyecek ve böylece uzun vadede bir etkinliğin organizasyonu gibi ortak bir proje üzerinde çalışabilecekler.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllü bu yerde bireysel konaklamada olacaktır:

 

Yemek, konaklama yerinde ve aynı zamanda MJC’de gerçekleşecektir.

 

Konaklama biriminde kendi yemeklerinizi hazırlayabileceğiniz bir restoran bulunmaktadır. Yemek ücretleri program tarafından karşılanmaktadır. Seyahat, CES programı tarafından karşılanacaktır. Açıklamalar hoca tarafından yapılacaktır.

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Sunduğumuz misyon, faaliyet açısından çok çeşitlidir. Görevi sırasında gönüllü aşağıdakilerle ilgili beceriler geliştirecektir: –

Fransızca öğrenmek (OLS programına kayıt olmak, tamamı gönüllünün kabulüne hazır olan iş arkadaşlarıyla değişim) – Çocuklar ve gençler için etkinliklerin organizasyonu – organizasyon olayların düzenlenmesiyle bağlantılıdır.

 

KATILIMCI PROFİLİ

Bir ekip içinde çalışabilen, dayanışma, paylaşım ve kültürel açıklık değerlerinde kendini tanıyan bir kişi aranıyor.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version