Site icon Erasmusgram

Fransa , Saint Pierre de Coutances Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

Proje Hakkında

Lütfen, başvurmadan önce bilgi paketini okuduğunuzdan emin olun 😉 Bilgi paketine erişmek için tıklayınız

Fransa’da uzun süreli gönüllülük projesi 2022 Ağustos ortasından 2023 Ağustos ortasına kadar Coutances, Normandie, Fransa’da çevresel kolaylaştırma faaliyetlerine katılın.

Gönüllü, AVRIL organizasyonunun faaliyetlerine katılacak: çevre eğitimi ve sürdürülebilir kalkınma. Normandiya’daki doğayı ve deniz kenarı gibi doğal rezerv alanlarının yönetimini keşfedeceklerdir.

Misyonlar:

Çevre, İklim değişikliği ve eko-vatandaşlığa duyarlı hale getirmek, uluslararası hareketlilik ve kültürlerarasılık hakkında farkındalık yaratmak, ECS’yi teşvik etmektir.

Kişisel göreviniz, derneğin yerel gönüllülerini gençleştirmeye odaklanacaktır (ör: etkinlikler ve etkinlikler oluşturun, yerel halkla tanışın, Yardım edin ve 2023’te 40. yılımıza dokunma vb.)

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllü, dairenin mutfağında yemek ve yemek için para, yemek için günlük 10 Euro ve cep harçlığı olarak günlük 6 Euro alacak. Küçük bir stüdyoda, Coutances’te le Domaine de la Guérie adlı şehre yakın bir çiftlikte bir kulübede olacaksınız.

Sizi organizasyona götürebilecek otobüs durağı çiftliğe 5dk yürüme mesafesindedir.

Konut, tüm normal olanaklara sahiptir (brülörler, buzdolabı, mikrodalga fırın, yakınlarda çamaşır makinesi) Sadece kulübede sınırlı wifi, ancak organizasyonda sınırsız. Yurtta telefon kapsama alanı çok düşük.

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

Gönüllülük sırasında eğitim yapılacaktır. Gönüllünün yerini bulması için ilk hafta organizasyonu, ekibi, işi, çevreyi tanımaya odaklanacaktır.

Profesyonellerden oluşan bir ekiple çevrili olarak, gönüllülere yardım etmek ve paylaşmak için her zaman yanınızda olacak.

Fransızca online kursu her hafta yapılacaktır.

KATILIMCI PROFİLİ

Aşağıdaki durumları yerine getiriyorsanız:

Doğayı gerçekten önemsiyorsanız ve korunmasının bir parçası olmak istiyorsanız Yaratıcıysanız, yeni şeyler denemek ve hayal etmek istiyorsanız

İnsanlarla konuşmayı, kolaylaştırmayı seviyorsanız

Kültürünüzü paylaşmak ve keşfetmek istiyorsanız diğerleri Endişelenmeyin, akıcı Fransızca bilmenize gerek yok!

Ancak birbirinizi anlamaya başlamak ve gönüllülüğe başlamanızı sizin için daha kolay hale getirmek için temel bir İngilizce gerekli olacaktır.

Sahaya çıkmak, işleri kolaylaştırmak vb. için fiziksel olarak formda olmanız gerekir.

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version