Site icon Erasmusgram

Fransa , Paris Maaşlı OECD Stajı

OECD Staj Programı,  bağlantılı projeler üzerinde çalışmak ve Örgütün kurumsal işlevlerini desteklemek için farklı geçmişlere sahip yüksek nitelikli ve motive öğrencileri Örgüte getirmek için tasarlanmıştır.

 

Ana hedefi, başarılı adaylara analitik ve teknik becerilerini uluslararası bir ortamda geliştirme fırsatı vermektir.

Staj Programı sürekli olarak açıktır. Staj sürelerinin tamamı boyunca tamamen akredite edilmiş bir derece programına (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora) kayıtlı öğrenciler çevrimiçi başvuru yapabilirler.

 

Seçilen stajyerler, bir sonraki duyuruya kadar hem uzaktan hem de hibrit bir biçimde işe alınır.

OCED;  ayrıca aylık ücret vererek stajyerlerin finansal durumunu da kolluyor. Çok fazla alanda staj fırsatıyla son başvurusu yıl boyunca açık kalacaktır.

 

olarak ücretli staj imkanı sağlayarak kursiyerlerinin finansal istikrarını da sağlamaktadır. Bu fırsat, birden fazla son teslim tarihi ile yıl boyunca açıktır.

 

Stajların çoğu Paris’te olacaktır. Stajlar öncelikle OECD üyesi ülke vatandaşlarına açıktır. Türkiye bu listeye dahildir.

 

Seçilen her stajyere aylık 700 Euro maaş verilecektir. OECD personeli, vize işlemlerinde stajyerlere yardımcı olacaktır.

 

Stajlar aşağıdaki adaylara açıktır:

OECD’nin çalışmalarıyla ilgili bir alan veya disiplinde staj süresince tam zamanlı bir lisans programına kayıtlı olanlar;

 

Minimum bir aylık staj süresi için mevcuttur;

OECD’nin iki resmi dilinden (İngilizce ve Fransızca) birine mükemmel derecede hakim olmak ve diğeri hakkında bilgi sahibi olmak veya öğrenmeye istekli olmak. OECD’de kullanılan diğer dilleri bilmek bir avantaj olacaktır;

Sağlam niceliksel ve BT becerilerine sahip olun;

Mükemmel taslak hazırlama ve iletişim becerileri gösterin;

 

Çok kültürlü ve uluslararası bir ekip ortamında çalışabilme yeteneğine sahiptirler.

Başvuru için tıklayınız

 

ÖNEMLİ: Whatsapp ve Telegram kanallarımıza katılarak fırsatlardan anından haberdar olmak için ister misiniz?

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version