Site icon Erasmusgram

Fransa , Marsilya 5 Günlük Erasmus+ Sempozyum

Türkiye’den başvurular kabul ediliyor. 80-120 arası katılımcı olması bekleniyor.

 

Yaygın/yaygın eğitim pedagojik girişimlerinde yaratıcılığı değerlendirmek için gençlik alanındaki yenilikçi yöntemler en iyi uygulamaları hakkında birbirlerinden öğrenmeyi tartışmak üzere tüm Avrupa ve BeyondBorders’daki YW uzmanlarını bir araya getiren etkinlik olacaktır.

Uluslararası Takım Fuarı’nın 16.’sı #ToolUP4sustainability, 21-25 Kasım 2022’de Fransa’nın Marsilya kentinde gerçekleşecek.

Varış günü : 21 Pazartesi (akşam yemeği için)

Ayrılış günü : 25 Cuma (kahvaltıdan sonra)

Tool Fair, yaygın öğrenme çerçevesinde eğitim araçlarını paylaşmak, aktarmak ve uyarlamak ile ilgilenen gençlik çalışanları, gençlik liderleri, eğitimciler, eğitmenler ve öğretmenlere açık bir uygulama topluluğu olmayı amaçlamaktadır.

 

Araç Fuarı, gençlik çalışanlarını aşağıdaki konularda destekleyecektir:

 

Farklı düzeylerde ve farklı bağlamlarda gençlik çalışanlarının yeterliliklerinin ve eğitiminin kişinin kendi gerçekliğine nasıl uygulanacağı hakkında paylaşım, öğrenme ve yansıtma olacaktır.

 

 

Bilgi paylaşımı, meydan okuma, ilham alma ve gençlik politikası, araştırma ve gençlik çalışmaları ve toplum çalışmaları üzerine eleştirel bir şekilde yansıtmadır.

Katılımcılar tarafından getirilen daha geniş bir araç, yayın ve fikir yelpazesini paylaşma fırsatı olacaktır.

 

Ev sahibi ülkenin gençlik çalışanlarının belirli bir odak noktası ve katkısıyla gençlik çalışanları topluluğunun ne üzerinde çalıştığını sergilemek ve keşfetmek için zaman ve yer olacaktır.

 

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

 

Exit mobile version