Site icon Erasmusgram

Fransa , Lastours Kısa Dönem Gönüllülük Projesi

AKTİVİTE AÇIKLAMASI
Proje, ekolojik, minimal ve topluluk yaşam tarzı hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen gönüllüleri ağırlamaktan mutluluk duyar.

 

Proje süresince hayatımız sadelik, hizmet, paylaşım, öğrenme, özerklik ve içsel derinleşme üzerine kuruludur ve her varlığın (insan, bitki ve hayvan) önemli bir rolü vardır. Bizimle ortak bir amaç bulursanız ve onunla rezonansa girerseniz, bize katılın ve birlikte yaratalım!

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

HO, en yakın havaalanı ve tren istasyonunun bulunduğu (gönüllüler oradan alınacak ve kampa götürülecek) Carcassonne’dan 18 km uzaklıkta küçük bir kasabada yer almaktadır.

 

Lastours Kaleleri hemen önümüzde ve çevrede başka kaleler ve turistik yerler var. Konaklama: Gönüllüler mobil evlerde, ortak odalarda, genellikle aynı cinsiyetten başka bir gönüllüyle birlikte kalacaklardır. Yiyecek: Yiyecekler ayda iki kez satın alınacak ve gönüllüler sırayla sağlıklı ve düşük etkili yiyecekler pişirecek!

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

Gönüllüler, görevlerin başarılı bir şekilde yerine getirilmesi için onlara rehberlik edecek ev sahibi kuruluşun profesyonel kadrosu tarafından desteklenecektir.

Görevlerine ve sorumluluklarına bağlı olarak, örneğin: bahçe, yemek pişirme, kompost ve atık yönetimi, hayvan bakımı gibi çalışma talimatları ve oluşumları alacaklar…

 

Ayrıca hem ev sahibi kuruluştan hem de gönüllülerden önerilen genel atölyeler olacak, genellikle sürdürülebilirlik, düşük etkili gıda, sıfır atık, bitkilerin mülkiyeti, yoga, sağlık, spor, sanat, dans ve diğerleri hakkında.

 

KATILIMCI PROFİLİ

Yeni bir yaşam deneyimi yaşamak isteyen, birçok zorluk ve öğrenmeyle 18-30 yaşları arasında 2 genç aranıyor!

 

Özellikle özel ihtiyaçlarınız veya herhangi bir engeliniz olduğunu düşünüyorsanız, bu proje yargılamadan yaşamak ve yeni bir şey deneyimlemek için bir fırsat olacaktır.

Permakültür, dayanıklılık ve eko-inşaat konularına ilgi. Değerler: açık fikirlilik, sorumluluk, uyarlanabilirlik, çevre bilinci, takım çalışması, konfor alanınızdan çıkma arzusu, yeni deneyimler ve karşılaşmalar arzusu, kişisel gelişim, hoşgörü, karşılıklılık.

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version