Site icon Erasmusgram

Fransa , Hauterives : 30 Hafta Gönüllülük Projesi

Proje Hakkında:

 

L’Arche La Vallée mediko-sosyal bir kuruluştur ancak her şeyden önce engelli ve engelsiz insanların birlikte yaşadığı bir yerdir.

Her ikisi için de bir tatmin kaynağı olarak projenin merkezinde yer alan, “yardım eden” kişi ile “yardım edilen” kişi arasındaki ilişkidir.

Misyonun sunumu: Fransa’nın güneydoğusundaki küçük Hauterives kasabasındaki l’Arche la Vallée topluluğu içinde gönüllü olarak çalışacaksınız.

 

Topluluk, zihinsel engelli yetişkinleri dayanışma, kardeşlik ve açıklık değerleri etrafında ağırlıyor. Onlarla sanat, bahçe işleri, oyunlar vb. çeşitli atölye çalışmalarına katılacaksınız.

 

Ayrıca etkinlikler ve atölye çalışmaları düzenleyebileceksiniz. Topluluğun kırsal bir bölgede bulunduğunu, güzel olduğunu ancak oldukça uzak ve kentsel alanlardan uzak olduğunu unutmayın.

 

En yakın büyük şehirler Grenoble (arabayla 1 saat) ve Lyon’dur (arabayla 1 saat). Boş zamanlarınızda dolaşmak için bir araba ödünç alınabilir.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Konaklama: stüdyo daire Hafta sonu ücretsizdir / görev ayı başına 2 gün ekstra tatil verilir

 

KATILIMCI PROFİLLERİ

 

Psikoloji alanına ilginiz var, motivesiniz, sabırlısınız, öğrenmek ve paylaşmak istiyorsunuz.

 

Doğayı seviyorsunuz ve onunla iç içe yaşamaya hazırsınız. Kişisel bakım alanında küçük bir deneyim takdir edilir ancak zorunlu değildir ancak motivasyon ve insani yetenekleriniz çok önemlidir.

ÖNEMLİ:

Başvurmak için lütfen  ingilizce olarak kişiselleştirilmiş bir ön motivasyon mektubunuzu ve Europass CV’nizi hem volontariat@arche-lavallee.org hem de mobilite@romans-international.fr adresine şu konu başlığında gönderiniz: Volunteering 2024 Arche La Vallée

 

Europass CV ile ilgili yazımıza erişmek için tıklayınız
Motivasyon mektubu ile ilgili yazımıza erişmek için tıklayınız
Europass CV hakkında videomuzu izlemek için tıklayınız
Motivasyon mektubu ile ilgili videomuzu izlemek için tıklayınız

Whatsapp kanalımıza katılarak duyurulardan anında haberdar olmak için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version