Site icon Erasmusgram

Fransa , Clermont-Ferrand 6 Gün Erasmus+ Projesi

Masraflar karşılanıyor.

 

Hangi ülkelerden katılımcılar yer alacaktır?

Hırvatistan, Kıbrıs, Fransa, Romanya, İspanya, Türkiye

 

Projenin amacı, gençlik çalışanları ve gençlik liderlerinin Eleştirel Düşünme becerilerini ve bilgilerini artırarak gençlik çalışmasının kalitesini yükseltmektir. Aşağıda projenin genel ve özel hedefleri verilmiştir:

GENEL HEDEFLER

Gençlik çalışanlarının kapasitelerini güçlendirerek Eleştirel Düşünme konusundaki bilgi ve anlayışlarını artırmak için beceri paylaşımı sağlamak.

 

Gençlik çalışanlarını, Eleştirel Düşünme, sorun giderme, işbirlikçi düşünme ve problem çözme konularında daha iyi anlamalarını sağlamak için gerekli beceriler, araçlar ve yöntemlerle donatmak.

 

Genç çalışanlara, Eleştirel Düşünme konusunda gençleri daha derinlemesine çekebilmek için farklı beceriler, araçlar ve yöntemler kullanmanın faydalarını göstermek.

 

Gençlik çalışanları için Eleştirel Düşünme konusunda fikir alışverişi yapmayı ve resmi olmayan yöntemleri paylaşmayı teşvik eden bir alan yaratmak.

 

Gençlik çalışanlarının profesyonel değerini artırmak. Bir gençlik çalışanının uzmanlığı tüm ekibe yardımcı olduğunda, daha değerli bir ekip üyesi haline gelirler. Onların varlığı, kuruluş için daha değerli hale gelir ve gençlere somut ödüller sunabilir.

 

ÖZEL HEDEFLER

Eleştirel Düşünme konusunda yöntemler ve beceriler geliştirerek bunları evdeki gençlere ve meslektaşlara aktarabilme.

 

Eleştirel Düşünme konusunda gençlik çalışmasına özgü deneyimlerin bilgisini akranlar arasında paylaşarak sohbeti genişletme.

 

Diğer gençlik çalışanlarına ve gençlere, Eleştirel Düşünme üzerine değerli bir dizi atölye çalışması eğitimi vererek resmi olmayan yöntemlere dayalı bir öğrenme ortamı oluşturma.

 

Gençlik çalışanları için Eleştirel Düşünme hakkında bilgi, araçlar, atölye çalışmaları, eğitmen iletişim bilgileri ve kaynakları içeren bir rehber kitap geliştirme.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version