Site icon Erasmusgram

Fransa , Bordeaux Online 2 Mayıs – 6 Haziran 2022

Eğitim Kursu

2 Mayıs – 6 Haziran 2022 | Bordeaux I Çevrimiçi, Fransa

Program sonunda Youthpass sertifikası verilecektir.

4 öğrenme modülüne bölünmüş eko-girişimcilikte çevrimiçi eğitim yoluyla genç proje liderlerine bir destekten oluşur. 16-26 yaş arası katılımcı aranıyor

İlk modül bir giriş, bir fikrin olgunlaşması, girişimci olmanın ne anlama geldiği ve nasıl temsil edileceği, pazar araştırması, finansman ve dışsallıklar üzerine dizileri olan bir tür fizibilite çalışması olarak hizmet eder.

İkinci modül, iş planı ve pazarlama ile ilgili dizilerle projenin mali yönüne odaklanır.

Üçüncü modül, iletişime, uygulanmasına ve benimsenebilecek farklı stratejilere ayrılmıştır.

Son modül daha spesifiktir ve ülkeye (Fransa, İspanya ve Çek Cumhuriyeti) bağlı olarak farklı yargı yetkileri ve tüzük seçimi ile ilgilidir.

Her rapor, alanında uzman bir kişi tarafından incelenecek ve aynısı, kaliteli eğitim sağlamak için sunulan içerik için de geçerli olacaktır.

Eğitim, katılımcılar için her biri yaklaşık 15 saat yatırım gerektiren 4 modülden oluşmaktadır. Ayrıca en az bir yüz yüze ziyaret vardır. Mayıs ayının başından itibaren kursun tamamlanması en az 3 hafta ve en fazla 6 ay sürer. Bu, esas olarak katılımcıların müsaitlik durumuna ve dolayısıyla eğitime ayırabilecekleri zamana bağlıdır.

Bu eğitimin sonunda katılımcılar, projelerini ve genel olarak sosyal ve çevresel girişimciliği daha iyi anlamalarına yardımcı olacak

çapraz beceriler kazanmış olacaklardır.

Her aşama doğrulamasında başarı rozetleri verilecek ve katılımcılara bir Europass sertifikası verilecektir.

İkinci oturum Eylül 2022’de yapılacak

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version