Site icon Erasmusgram

Fransa 14 Gün Gönüllülük Projesi

FAALİYET TANIMI

 

Çevrenin ve yaban hayatının korunması kalbinize yakın bir konu mu? Gelin ve Lorraine’deki biyolojik çeşitliliğin korunması için mücadele eden LOANA derneğini keşfedin!

 

İki hafta boyunca, doğa animatörleri ve doğa bilimcileri sizi önemli doğal alanların bakımına ve bölgedeki önemli türlerin (özellikle kuşlar, amfibiler ve bitkiler) korunmasına yönelik alanların geliştirilmesine katılmaya davet ediyor.

 

Gelin ve tüm ülkelerden gönüllülerle sıcak ve şenlikli anları paylaşın ve güzel bir yeşil ortamı keşfedin! LOANA derneği, bölgemizin fauna ve florasını incelemeyi, ekosistemlerimizi geliştirmeyi ve yönetmeyi, aynı zamanda bu çevrenin korunması konusunda kamuoyunu bilinçlendirmeyi amaçlamaktadır.

Bunu yapmak için sahada somut eylemlerin uygulanmasını tutku ve becerilerle birleştirir. Bu projede tüm yıl boyunca LOANA tarafından yönetilen doğal alanlara müdahale edeceksiniz. Bu nedenle bir nevi gezici çalışma kampı!

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

Favières eğlence merkezinde çadırlarda konaklayacaksınız. Uyku tulumunuzu ve yatağınızı unutmayın. Çevreye saygılı olarak tüm yemekler mevsimine uygun, yerel ve organik ürünlerle hazırlanmaktadır.

 

Kolektif yaşamın tüm yönleri (alışveriş, yemek hazırlama, temizlik), ortak bir şekilde kararlaştıracakları bir operasyon temelinde (örn: planlamanın kullanımı, ikililerin oluşturulması, vb.) gönüllülerin kendileri tarafından yönetilecektir. .). Bu görevde kolektif bir yaşam animatörü onlara yardımcı olacak.

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

 

Kuraklık tehlikesi altındaki türlerin korunmasına yönelik göletlerin bakımı, kuşlar için yuva kutularının imalatı ve montajı, orkidelere yönelik eğitim yolunun korunması ve daha birçok sürpriz çalışma kampında planlanıyor.

 

Her görevde size LOANA derneğinin bir çalışanı eşlik edecek. Haftada dört iş günü vardır (Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cuma). Çarşamba, cumartesi ve pazar günleri dinlenme ve eğlenceye ayrılmış günlerdir.

 

KATILIMCI PROFİLİ

 

Ekibiniz ve kolaylaştırıcılarla kolayca iletişim kurabilmeniz için temel İngilizce becerilerine ihtiyaç duyulacaktır. Motivasyon mektubu İngilizce yazılmalıdır.

 

Başvuru için tıklayınız

 

ÖNEMLİ: Whatsapp ve Telegram kanallarımıza katılarak fırsatlardan anından haberdar olmak için ister misiniz?

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version