Site icon Erasmusgram

FLUENTLY: İstediğiniz dilde akıcı bir şekilde yazabilmenize yardımcı olan çeviri platformu)

Fluently, Çevirisini yapmak istediğiniz metni yazıyorsunuz daha sonra ise  yazığınız metnin dilini seçmenizi gerektirmeden platformun yapay zekası yardımı ile hangi dil olduğunu tespit ediyor.

Şu anda piyasada bulunan en iyi çeviri hizmetleri ile akıcı bir şekilde sizi destekleyen platformlardan birisidir. En iyi çok dilli yazma deneyimini sağlamak için yerelleştirme algoritmalı nöral makine çevirileri ile güçlendirilmiştir.

 

Birçok dil çevirme platformu  tüm dillerde çeviri imkanı sunmuyor ve istediğiniz sonucu veremeyebiliyor.  Henüz beta sürümünde olan Fluently platformu şu an için beta sürümünde ve  hemen hemen her dil için çeviri imkanı sunuyor. Fluently ile yapacağınız çeviriler diğer platformlara nazaran daha başarılı

Şu an için tüm özellikleri aktif  edilmeyen Fluently platformu, çevirisi ile gayet başarılı olduğunu söyleyebiliriz.

 

Platformu kullanmak istiyorsanız üye olmanız gerekiyor.  Çevirisini yapmak istediğiniz yazıyı yazdıktan sonra dil seçmenize gerek kalmadan platform otomatik olarak hangi dil olduğunu algılıyor.

 

Çevirilerde gramer yapısı bozulmuyor

 

Platform  Türkçe-İngilizce, İngilizce-Türkçe, Türkçe-Almanca, Almanca-Türkçe çevirilerinde oldukça başarılı sonuçlar veriyor. Noktalama işaretlerinde nadiren olsa da  sıkıntılar yaşanabiliyor.  Özellikle, Türkçe-Almanca çevirisinde  gramer  hiç bozulmadı.

Bu çeviriyi  Google Translate aracılığı ile  denediğinizde  çeviriler ciddi manada problemli bir hâl alabiliyor. O yüzden Fluently, mutlaka tercih edeceğiniz bir platform

Fluently uygulaması  kısa bir süre sonra beta sürümünden çıkacak ve daha fazla özellik kazanacak.

 

Her kelimeyi ayrı ayrı sözlük biçiminde görme imkanı ve anlık hızlı çeviri seçenekleri ve Fluently ile hızlı kopyalama özelliği ve ayrı bir dosya oluşturma seçeneği de mevcuttur.

Platform sesli dinleme özelliğine sahip değil. Bu da özellikle,  görme engelli bireyler  için sıkıntı olabilir fakat Fluently’ye ileride bu özelliğin de entegre edileceğini düşünüyoruz.

Platforma ulaşmak için tıklayınız

Exit mobile version