Site icon Erasmusgram

Finlandiya , Tampere 26 Haftalık Gönüllülük Projesi

FAALİYET AÇIKLAMASI

Bu Avrupa Dayanışma Programı projesi tamamen gençlik çalışmaları ile ilgilidir. Tampere Gençlik Hizmetleri, Tampere şehrinde gençlik çalışmalarının ana sağlayıcısıdır.

Bir belediye işletmecisi olarak gençlere çoğunlukla boş zamanlarında faaliyetler ve destek sağlar. Hedef grup 9-29 yaş arası gençlerdir. Bir gönüllü olarak, binlerce genci etkileyen anlamlı çalışmaların merkezinde olma şansına sahip olacaksınız.

 

 

Çağrı iki gönüllü içindir. Projenin görevleri arasında farklı türde etkinlikler düzenlemek, etkinlik ve gençlik merkezlerinde çalışmak ve özel temalara sahip gençlik gruplarına liderlik etmek yer alıyor. Proje, akşamları ve hafta sonları çalışmayı içermektedir. Farklı yerlerde ve diğer ESC gönüllüsü ve gençlik çalışanları ile yakın bir şekilde çalışıyor olacaksınız.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Bir ESC gönüllüsü olarak, bir öğrenci dairesini başka bir gönüllü ile paylaşacaksınız.

Mutfağı ve tuvaleti paylaşacaksınız ama kendi odan olacak. Ayrıca ortak bir salona ve ortak bir saunaya erişiminiz olacaktır. Daire bir tramvay istasyonuna ve birkaç otobüs durağına yakındır, bu nedenle şehir merkezine ve diğer yerlere gitmek kolaydır.

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Gönüllüler, profesyonellerin desteğiyle Fin gençlik çalışmaları hakkında bilgi edinmeleri için yeterli desteğe sahip olacaklardır.

Gönüllüler için öğrenme fırsatları aşağıdakilerle bağlantılıdır:

– Belediye gençlik çalışmaları hakkında kapsamlı bilgi edinme – Faaliyetleri planlamayı ve hazırlamayı öğrenme – Gruplarla çalışmayı öğrenme – Liderlik ve iletişim becerilerini geliştirme

– İngilizce becerilerinizi güçlendirme – Kendiniz hakkında yeni şeyler öğrenme – Fin kültürü ve toplumu hakkında bilgi edinmek

– Fince öğrenmek

 

KATILIMCI PROFİLİ

Gençlik çalışmaları ve biçimleri hakkında bilgi edinmek isteyen iki gönüllü arıyoruz.

Gençlerle çalışma deneyiminizin olması gerekmiyor ama gençlik çalışmalarına ve gençlere ilgi duymanızı bekliyoruz.

 

 

Görevleriniz ilgi alanlarınıza göre değiştirilebilir. Esnek ve kendilerine meydan okumaya istekli insanlar arıyoruz. İyi bir mizah anlayışını ve kendinize gülme yeteneğini takdir ediyoruz!

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version