Site icon Erasmusgram

Finlandiya , Pargas 5 Gün Erasmus+ Proje

Etik Hususlar: Gençlik değişimlerinde teknoloji kullanımının etik sonuçlarını anlamanın önemi büyük. Katılımcıların gizliliğini koruma ve sorumlu dijital vatandaşlığı teşvik etme konusundaki en iyi uygulamaları keşfedin.

 

Gençlik Değişimleri için Dijital Araçlar: Kültürel değişim etkinliklerinden sanal ekip oluşturmaya kadar gençlik değişim programlarını zenginleştirebilecek bir dizi dijital aracı ve platformu inceleyin.

 

Erasmus Yönergeleri: Erasmus’un gençlik değişimlerini dijital çağa uyumlu hale getirmek beklentilerini anlamak önemlidir. Programlarınızı Erasmus yönergeleriyle uyumlu hale getirme ve projelerinizin etkisini artırma stratejilerini öğrenin.

 

Uygulamalı Atölye Çalışmaları: Farklı dijital araçları deneyebileceğiniz, deneyimlerinizi paylaşabileceğiniz ve gençlik çalışanlarıyla beyin fırtınası yapabileceğiniz etkileşimli atölye çalışmalarına katılın.

 

Ağ Oluşturma: Benzer düşüncelere sahip profesyonellerle bağlantı kurun ve gelecekteki işbirlikleri ve bilgi paylaşımı için destekleyici bir ağ oluşturun.

 

Aktif Katılım: Katılımınız sadece uzmanlığınızı geliştirmekle kalmayacak, aynı zamanda Avrupa çapındaki gençlik değişimlerinin büyümesine ve başarısına katkıda bulunacaktır.

 

Kayıt: Bu özel eğitim kursuna katılmak için 21 Aralık 2023 tarihine kadar başvurun. Sınırlı kontenjan nedeniyle erken kayıt yapılması önerilir. Ayrıca, Finlandiya’ya seyahat maliyetlerinin yüksek olduğunu unutmayın.

 

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version