Site icon Erasmusgram

Finlandiya , Oulu 6 Günlük Erasmus+ Eğitim Kursu

Eğitim kursunun amaçları:

Gençlik çalışması alanındaki ırkçılık, eşitsizlik ve güç yapılarının yanı sıra toplumsal yapılarda bir fenomen olan anlayışı paylaşmak ve güçlendirmek için kolektif bir fırsat sunmayı amaçlıyor.

 

İçerik aynı zamanda eleştirel düşünmeyi de kapsar ve katılımcılara ırkçılık karşıtı ve kapsayıcı faaliyetler ve yöntemler sunar. Etkili tartışmalar, derinlemesine düşünme, çalışma ziyaretleri ve katılımcılar arasında en iyi uygulamaların değişimi için fırsatlar sağlamayı amaçlıyor.

Irkçılık, eşitsizlik ve bunların yapısal etkileri konularında farkındalığı artırmayı ve gelecekteki işbirliği için güçlü, ilgi çekici ortaklıklar kurmayı amaçlıyoruz.

Katılımcılar, ırkçılık karşıtı gençlik çalışması ve içerme konusunda bilgi edinecek ve temel yeterliliklerini güçlendireceklerdir.

 

Hedef kitle:

Örgüt temsilcilerinin gençlik alanında aktif olarak çalışmalarını ve ırkçılık karşıtı, içerme ve eşitlik konularıyla ilgilenmelerini istiyoruz.

Halihazırda Erasmus+ programında yer alan herhangi bir program ülkesinde yaşıyorsanız ve Erasmus+ OID koduna sahip bir yürütme kuruluşu tarafından gönderilmişseniz başvuru yapabilirsiniz.

 

Program aktif katılıma, öz yansıtmaya dayalı olarak tasarlanmıştır ve etkinlik odaklıdır. Eğitmenler gençlik çalışması, çeşitlilik ve içerme, ırkçılık karşıtlığı ve cinsiyet eşitliği konularında deneyime sahiptir. Sadece dinlemek ve öğrenmek için değil, aynı zamanda kapsanan konulara katkıda bulunmak ve tartışmak için bir fırsat sağlıyoruz.

 

Uluslararası işbirliğine ve Erasmus+ projelerinden etkinliğe yeni katılanları sıcak bir şekilde karşılıyoruz. Etkinliği, fiziksel erişilebilirliğin yanı sıra sosyal erişilebilirliği de göz önünde bulundurarak, mümkün olduğunca geniş çapta erişilebilir bir şekilde düzenlemeye kararlıyız.

 

Program hakkında ön bilgi: Çalışma günlerimize sabah 9’dan önce kahvaltı ile başlıyoruz. Sabah 9’dan en geç akşam 17’ye kadar çalışıyoruz. Ek olarak taslak programa bakın.

Oulu, Kuzey Finlandiya’nın en büyük ve en eski şehridir. Oulu, 2026 Avrupa Kültür Başkenti olarak seçilmiştir.

Barış Eğitimi Enstitüsü’nün tüm faaliyet ve etkinlikleri, Güvenli Uzay İlkeleri ilkelerine dayanmaktadır. Etkinliklerimizde ayrımcı dil veya davranışları kabul etmiyoruz ve tüm katılımcılar, herkes için daha güvenli bir alan oluşturmak için karşılıklı olarak kabul edilen ilke ve yönergeleri izlemelidir.

Başvuru çağrısı 6-26 Haziran 2022 tarihleri ​​arasında açıktır.

 

Başvuru formunu doldurmak için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

 

Exit mobile version