Site icon Erasmusgram

Finlandiya , Kouvola Gönüllülük Projesi

AKTİVİTE AÇIKLAMASI

Proje Kouvola Gençlik Hizmetleri Şehri tarafından koordine edilmektedir. ESC gönüllülerine ev sahipliği yapmak, gençlik çalışmalarına çok kültürlü ve uluslararası bir boyut kazandırıyor.

Gönüllüler, programların ve girişimlerin hazırlanmasına, yürütülmesine ve yansıtılmasına entegre edilmiştir. Buna gençlik çalışmaları ve işbirliği yapan Gençlik Merkezi Anjala ve Kulttuuripaja Kulta tarafından sunulan faaliyetlere katılım dahildir.

 

Kulttuuripaja Kulta (Kakspy Ry), hedefleri insanların olumlu ruh sağlığını desteklemek olan bir dernektir. Kulttuuripaja KULTA, 18-35 yaşındaki genç yetişkinler için ortak bir atölyedir.

 

Kulttuuripaja’nın operasyon modeli, yaratıcı ve işlevsel yöntemlerle katılım, operasyonel ve teknik bilgi deneyimlerini güçlendirmeyi amaçlar.

Anjala Gençlik Merkezi, başta çocuklar ve gençler olmak üzere öğretmenler, eğitmenler, gençlik çalışanları ve diğer eğitimcilere hizmet veren on ulusal gençlik merkezinden biridir.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

– diğer iki gönüllü ve 1-2 uluslararası değişim öğrencisi ile ortak banyo ve mutfak içeren tam donanımlı bir dairede konaklama. adres. Kouvolankatu 28. Tüm gönüllülerin ve öğrencilerin kendilerine ait tek bir odası vardır.

– 150 €/ay cep harçlığı, 200 €/ay yemek yardımı – Fince dil kursu – yerel ulaşım için aylık bilet – sigorta – uluslararası seyahat masraflarının %70’i (iki yol) – organizasyonel ve kişisel destek

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Villa Elba Gençlik Merkezi’nde Varışta eğitim ve Sopukka, Sipoo’da Ara Dönem eğitimi.

KATILIMCI PROFİLİ

18-30 yaş arası, gençlerle iletişim kurmayı seven, uyumlu, arkadaş canlısı ve sosyal bir genç misiniz?

Yeni bir kültürlerarası deneyim yaşamaya hevesli 3 gönüllü aranıyor!

Profile uyacak bazı özellikler şunlardır: girişken, sorumlu, karizmatik, esnek, düzenli, iletişimsel, yaratıcı. Tüm gönüllülerimiz, çalışma sürelerinin bir kısmında gençlik kulüplerinde gençlerle (12-29 yaş arası) çalışmaktadır.

Gençler bilardo, masa tenisi, yer topu, bilgisayar oyunları ve masa oyunları vb. oynamayı severler. Bir gençlik kulübü sporda, diğeri ise kültürel etkinliklerde uzmanlaşmıştır.

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version