Site icon Erasmusgram

Finlandiya Kısa ve Uzun Dönem Gönüllülük Projeleri

Proje kapsamında yol masrafları, konaklama, yerel ulaşım desteği,  yemek, sigorta , vize  masraflarınız karşılanacaktır. Gönüllü her ay cep harçlığı alacaktır. Gönüllü, proje boyunca Fince dil desteği  alacaktır

Proje sonunda Youthpass sertifikası verilecektir. Youthpass uluslararası geçerliliği olan bir sertifikadır

Projeler 3 ve 8 aylıktır.

Yaş aralığı: 18-30 yaş arasında olan kişiler başvurabilir

Projeye Türkiye’den toplam 3 gönüllü seçilecektir.

Proje nerede gerçekleştirilecektir: Kokkola, Finlandiya

Gönüllülükle ilgilenen gençler için:

Kapsamlı ağlarımız aracılığıyla, Avrupa çapında hem kısa hem de uzun vadeli gönüllülük yerleştirmeleri sunuyor. Proje boyunca gönüllüyü destekleyen bir kuruluş olarak işlev görüyor, gönüllülüğün her alanında destek ve tavsiye sağlıyor.

Uzun vadeli gönüllülük projelerinin süresi 2 ila 12 ay, kısa vadeli 2 hafta ila 2 aydır. Program gönüllülükle ilgilenen herkes için uygundur ve dil becerileri veya eğitimle ilgili gönüllüler için herhangi bir gereklilik yoktur. Motivasyon ve gerçek bir iyilik yapma isteği yeterlidir!

Gönüllülük ekibi, daha fazla desteğe ihtiyacı olan gençlere yönelik bir proje türüdür. 2 haftadan 2 aya kadar süren proje birkaç genci içeriyor ve bu projelere genellikle çiftler halinde gönüllüler gönderiyoruz. Ağlarımız tarafından düzenlenen projeler genellikle kar amacı gütmeyen nesnelerin yenilenmesi, çevrenin korunması ve yerel topluma fayda sağlayan diğer görevler gibi somut iş görevlerini yerine getirir. Projeler gençlerin katılımını çeşitli şekillerde destekler; örneğin, gönüllülere refakatçi olarak bir destek kişisi eşlik edebilir veya gönüllülük dönemi boyunca gençleri destekleyebilir.

Proje süresince, gönüllülüğe katılan gençler, çalışma hayatı becerilerini geliştirmelerini, farklı kültürleri keşfetmelerini, dünya görüşlerini genişletmelerini ve dil becerilerini geliştirmelerini sağlayacak öğrenme deneyimleri kazanacaklar.

Başvuru Nasıl Yapılacak?

İngilizce dilinde Europass CV ve motivasyon mektubunuzu evswithsystemandgeneration@gmail.com mailin konu başlığı  “ESC in Finland” olarak yollayınız.

Proje hakkında daha detaylı bilgi için tıklayınız


Motivasyon mektubu ile ilgili videomuzu izlemek için tıklayınız

Europass CV hakkında videomuzu izlemek için tıklayınız

Motivasyon mektubu ile ilgili yazımıza erişmek için tıklayınız

Europass CV ile ilgili yazımıza erişmek için tıklayınız 

 

Exit mobile version