Site icon Erasmusgram

Finlandiya , Helsinki Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

FAALİYET AÇIKLAMASI

Nuoret Kotkat (NKK), Helsinki, Finlandiya’da 4-6 aylık gönüllülük için iki Avrupa Dayanışma Projesi gönüllüsü arıyor. Fin Şahin Hareketi (Nuoret Kotkat) 2023’te 80. yılını dolduracak. İletişim ve kamp hazırlıklarında çalışacak iki gönüllü aranıyor

 

Kampın teması Birlikte’dir. Gönüllülük dönemi Mayıs ayında başlayacak ve Ağustos sonu ile Kasım ayları arasında sona erecektir.

Çoğunlukla Helsinki’deki merkez ofiste çalışacaksınız ancak aynı zamanda Nurmes 21.7.–2.8.2023’teki kampa ve diğer etkinliklere katılacaksınız.

 

Pozisyonlar, çok yönlü iletişim görevlerinden oluşur ve özel becerilerinizi ve ilgi alanlarınızı karşılayacak şekilde uyarlanabilir.

Yıldönümü kampı ve organizasyonun sosyal medya ve diğer iletişimleri üzerinde çalışacaksınız. Ayrıca kampa katılan uluslararası grupları desteklememize ve kamp programına yardımcı olabilirsiniz.

 

4 aydan fazla kalırsanız, kamptan sonra gençlik demokrasisi, yıldönümü semineri ve diğer etkinlikler üzerinde de çalışacaksınız.

 

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Size Helsinki bölgesinde ortak bir dairede kendi odanızda konaklama sağlayacağız. Aylık olarak yiyecek, toplu ulaşım ve harçlık almak için kullanabileceğiniz yemek yardımı alacaksınız. Bu parayı istediğiniz gibi tahsis etme özgürlüğüne sahip olacaksınız.

 

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Sizi işiniz için eğitecekler ve değişim dönemi boyunca sizi ve öğreniminizi destekleyecekler.

22.-27.5.2023 tarihlerinde geliş eğitimine katılacaksınız. Fince için Helsinki’de veya çevrimiçi olarak dil eğitimi bulmanıza yardımcı olacağız.

 

KATILIMCI PROFİLİ

18-30 yaşındakiler başvurabilir. İngilizce olarak çalışacağız, bu nedenle iyi yazılı ve sözlü İngilizce becerilerine sahip olmalısınız. Özellikle sosyal medyayla ilgileniyorsanız bu size göre. Belki siz de fotoğraf ve video çekmeyi seviyorsanız,

 

 

Çocuklar ve gençlerle ve onlar için çalışmayı seviyorsanız,

Çoğunlukla bir ofiste çalışmak istiyorsanız,

Belirli bir eğitim geçmişi gerekli değildir. En önemli değer motivasyonunuzdur!

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version