Site icon Erasmusgram

Finlandiya , Helsinki 4 Günlük Haziran ayında Erasmus+ Sempozyum

Türkiye’den başvurular kabul ediliyor.

Toplam 180 kişi katılacaktır.

Gençlik Çalışmalarını İyileştirme Konferansı, politika, uygulama ve araştırmaları bir araya getirecek ve koronavirüs pandemisinin ve krizinin Avrupa genelinde gençlik çalışması (ve ilgili aktörleri) alanındaki etkilerini tartışacaktır.

Amaçlar ve hedefler

Konferans, bir yandan Avrupa’da gençlik çalışmasının desteklenmesine yönelik ihtiyaçlara ilişkin kanıtları, diğer yandan Avrupa’da gençlik çalışması için mevcut destek seçeneklerine ilişkin kanıtları araştırmayı amaçlıyor.

Bu nedenle, mevcut destek önlemlerinin yanı sıra ihtiyaç duyulan (mevcut olanlara ek olarak) özel ve somut mekanizmalardaki boşluklar tanımlanmalıdır.

Diğer bir amaç ise, gençlik çalışmasına pandemi sonrası desteğin güçlendirilmesinde Avrupa gençlik programlarının rolünü tartışmaktır.

Gençlik Çalışmalarını İyileştirme Konferansı,

Avrupa çapında gençlik çalışmalarının pandemi sonrası desteğinin ve gelişiminin nasıl iyileştirileceği, güçlendirileceği ve genişletileceği konusunda ilgili aktörlere eylem için net öneriler formüle etmeyi amaçlamaktadır.

Katılımcılar

 

Gençlik Çalışmasını İyileştirme Konferansı, Avrupa gençlik çalışması sektörünün uygulama, politika ve araştırmadan çeşitli aktörlerini ve paydaşlarını dahil etmeyi ve davet etmeyi amaçlamaktadır.

Konferans katılımcıları, ister politika, uygulama, programlama ve/veya araştırma açısından olsun, konferansa anlamlı bir şekilde katkıda bulunmalarına izin verecek bir kapasitede

 

Gençlik çalışmaları için iyileştirme programlarının tasarlanması ve geliştirilmesi üzerinde çalışıyor olmalı veya halihazırda bu programların uygulanmasına katılmış olmalıdır. .

Seçim sürecinde katılımcıların dengesi (geçmişler, deneyimler, ülkeler, …) sağlanacaktır. Ortak Ülkelerden (= ‘Programla ilişkili olmayan üçüncü ülkeler’) katılımcılar için yalnızca sınırlı yerler sağlanabilir.

Daha fazla ayrıntı:

– Katılımcılar ve amaçlar hakkında daha fazla bilgiyi linkteki kavram notunda bulunabilir.

– Seanslar hakkında daha fazla bilgiyi linkteki kısa programda bulabilirsiniz.

Konferans, Avrupa Gençlik Yılı’nın bir parçasıdır.

Resmi adresine erişmek ve başvuru yapmak için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version