Site icon Erasmusgram

Finlandiya , Ekenäs Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

– Western Uusimaa sağlık hizmetlerinin bir parçası olan DAGTEK, şu özelliklere sahip bireyleri desteklemektedir: zihinsel engelli veya otizm.

 

Gönüllü olarak hem sanat ve el sanatları hem de yaşam becerileri etkinliklerine katılacaksınız! Bu eşsiz fırsatta müşteriler ve personel ile işbirliği yaparak DAGTEK Dergisi “Dağtek Günlükleri”ne de katkıda bulunabilirsiniz.

 

— Güney Finlandiya’nın Ekenäs şehrinde deniz kenarında bulunan DAGTEK, farklı bir gönüllülük deneyimi sunuyor. Bir yıl boyunca Avrupa Dayanışma Teşkilatı gönüllülüğüne adanmış bir kişi aranıyor.

 

Fark yaratmaya hazır mısınız? Bu tatmin edici yolculuk için hemen başvurun!

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllü, Dağtek’in başka bir gönüllüsü ile ortak bir dairede kalacak. Öğle yemeği Dağtek’te sunulacaktır. Diğer yemekler gönüllü tarafından pişirilecektir (bu durumda gönüllüye yemek yardımı verilecektir). Gönüllünün olası günlük ulaşım masrafları karşılanacaktır.

KATILIMCI PROFİLİ

Farklı türde zihinsel engelleri, otistik bozuklukları veya küçük öğrenme güçlükleri olan yetişkinlerle (18-60 yaş arası) çalışmakla ilgilenen bir gönüllü arıyoruz.

 

Gönüllünün sosyal olarak aktif, esnek olması ve toplum yaşamına katılma konusunda motive olması, yani müşterilerin yanında olması ve onlarla aktif bir şekilde iletişim kurması önemlidir.

 

Gönüllünün personel ekibiyle açık iletişim kurması, fikir ve gözlemlerini onlarla paylaşması da önemlidir

 

Doğrudan resmi adresinden başvurmanız gerekiyor. Erişmek için tıklayınız

 

Adrese gidin, başvuru formunu indirip doldurun ve başvurunuzu esc@maailmanvaihto.fi adresine gönderin 🙂 Yalnızca web sitede bulunan başvuru formları kabul ediliyor.

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version