Site icon Erasmusgram

Finlandiya 5 Günlük Erasmus+ Çalışma Ziyareti

Çalışma ziyareti

3-7 Ekim 2022 | Helsinki ve Tampere, Finlandiya

Çalışma ziyaretinde mültecilerle çalışan Fin kuruluşlarının uygulamalarını görebilirsiniz. Bazı hizmetlerin neden ortaya konulduğunu ve ne tür ihtiyaçlara hizmet ettiğini anlayacaksınız. Uygulamaları kendi realitenize aktarabilirsiniz.

Mülteci çalışmasından pratikler

Mülteci ve göçmenlerle yaptığınız çalışmalarda onların farklı ihtiyaçlarıyla karşılaşıyorsunuz. Bu çalışma ziyaretinde, mülteciler ve diğer göçmenler için Finlandiya’da ne tür hizmetler ve çalışma biçimleri sunulduğunu görebilirsiniz.

 

2015 yılında Batı Avrupa’ya olan büyük mülteci akını, kuruluşları ve yetkilileri yeni bir duruma soktu. Aynı zamanda, sürekli olarak kullanılan birçok çalışma yöntemi üretti, çünkü bunlar bir göçmenin sürecinin farklı aşamalarında faydalıdır: yeni ülkeye girerken ve daha sonra yeni bir ülkeye yerleşirken ve yeni bir ülkede bir yaşam kurarken.

Üç gün, üç konu

Mülteci ve göçmenlerin ihtiyaçları farklı aşamalarda farklıdır. Mültecileri farklı aşamalarda destekleyen kuruluşları ziyaret edilecektir.

Mültecilerle çalışan insanlar için

 

İki şehir

Çalışma ziyareti Helsinki ve Tampere’de düzenlenmektedir. Tampere’de mülteci kökenli gençlerle çalışmaya odaklanacağız.

Daha iyi bir dünya için küçük adımlar

Faaliyetlerimizde, kimsenin geçmişi veya kişiliği nedeniyle ayrımcılığa uğramadığı veya zorbalığa uğramadığı daha güvenli bir alan ilkesini destekliyoruz. Aynı ilkeye saygı göstermenizi istiyoruz.

 

Ayrıca dünyayı biraz daha yeşil hale getirmek için çalışıyoruz. Bu nedenle, mümkün olduğunda öncelikle vejetaryen veya başka türlü sürdürülebilir diyetleri seçiyoruz.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version