Site icon Erasmusgram

Finlandiya 4 Günlük Erasmus+ Seminer

Proje kapsamında seyahat masrafları, konaklama, yemek , vize masrafları karşılanacaktır.

Seminere toplam 150 kişi katılacaktır.

Proje sonunda Youthpass sertifikası alabileceksiniz.

Seminerin ismi: No Dead Ends – Guidance Supporting All the Way

Gençlerin gelişmesi boyunca öğrenme ve istihdam nasıl desteklenir? Öğrencilerin, öğrencilerin ve gençlerin gelişimleri boyunca iyi rehberlik ve destek uygulamalarını görmek ve olanaklarını görmek için sektörler arası seminere katılın.

Etkinliğin temaları ve hedefleri

Seminer programı, rehberliğin farklı yönlerini bir araya getiriyor. Uluslararası yüksek kaliteli araştırmalar, hayat boyu öğrenmede kariyer rehberliğinin önemini hatırlatır ve uluslararası rehberlik hizmetlerinin gelişimini sunar.

Program ayrıca Finlandiya’da faaliyet gösteren yüksek kaliteli örgün ve yaygın rehberlik uygulamalarını temel eğitimden yükseköğretime kadar vurgulayarak, çalışma hayatı ve çalışma hayatı hizmetlerine aşinalığı unutmadan.

Seminerin amacı, açık etkileşim ve tartışma yaratmak ve  yeni ağlar oluşturmak için bir platform sağlamaktır.

Seminer ne zaman gerçekleşecektir?

13-16 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleşecektir.

Seminer nerede gerçekleşecektir?

Jyväskylä, Finlandiya

Katılımcı ücreti yoktur.

Organizatör: Finlandiya Ulusal Eğitim Ajansı EDUFI (Ulusal Ajans)

Seminere hangi ülkelerden başvuru kabul edilecektir?

Avusturya, Belçika – DE, Belçika – FL, Belçika – FR, Bulgaristan, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İzlanda, İrlanda, İtalya, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti, Romanya, Sırbistan, Slovak Cumhuriyeti, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, Türkiye

Şu anda etkinliğin Finlandiya’da yapılması planlanmaktadır. COVID-19 durumunun hakim olması ve seyahati engellemesi durumunda, organizatörler etkinliği karma biçimde veya çevrimiçi olarak düzenleme seçeneklerini değerlendireceklerdir.

Resmi adresine erişmek ve başvuru yapmak için tıklayınız

Exit mobile version