Site icon Erasmusgram

Finlandiya 2 Haftalık ESC Gönülllülük Projesi

🎉 Bolu İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Avrupa Dayanışma Programı gönüllülük projesi kapsamında 18-30 yaş arasında 2 gönüllü aranmaktadır. ✨

Finlandiya’nın Nurmes şehrinde sürdürülebilirlik konusunda çalışmak ve harekete geçmek isteyen gençler için gönüllülük fırsatı.

 

Gönüllüler, AB Yeşil Haftasını kutlamak için yerel topluluk için bir dizi atölye çalışması düzenleyeceklerdir.

 

Nurmes Town Spring Clean etkinliğine katılarak ellerini kirletmekten korkmayan, sosyal medya kanalları ve atölyeler aracılığıyla farkındalık yaratmaya hevesli, sürdürülebilir olmanın ipuçlarını paylaşmaya hazır gençler aranıyor.

Ayrıca Hyvärilä gençlik merkezinin Yeşil Anahtar sertifikalı destinasyon olarak turizmin olumsuz etkisini nasıl azalttığını öğrenecekler.

 

 

Nurmes Town Spring Clean etkinliğine katılarak ellerini kirletmekten korkmayan, sosyal medya kanalları ve atölyeler aracılığıyla farkındalık yaratmaya hevesli, sürdürülebilir olmanın ipuçlarını paylaşmaya hazır gençler aranıyor

Çalışma saatleri: gönüllüler iki gün izinli olarak haftada 30-35 saat çalışırlar.

 

Görevler, kırsal Kuzey Karelya topluluğunun kapsamlı bir görüntüsünü görebilmeniz için birden çok etkinlik ve yer içerir.

Sürdürülebilir turizm ve biyoçeşitlilik hakkında bilgi edinmeye, ileri dönüşüm atölyeleri yapmaya, bir sosyal medya çevre kampanyası yürütmeye, yerel topluluk üyeleriyle tanışmaya ve onlarla etkinlikler düzenlemeye hazırlanın.

 

 

Proje kapsamında daha önceden yurt dışı deneyimi olmayan gençlere öncelik verilecektir.

📍 Son başvuru tarihi: 24 Şubat Cuma Günü 16.00

📍 Proje Süresi: 24 Nisan-7 Mayıs 2023

 

📌 Dikkat: Tüm başvurular ilgili form üzerinden İngilizce olarak yapılması gerekmektedir. Onun haricinde mail, yüzyüze, posta vb. yöntemler ile başvurular kabul edilmeyecektir.

 

Lütfen başvurularınızı İngilizce olarak hazırladığınız Europass CV ile motivasyon mektubunuz yükleyerek yapınız. Aksi halde başvurunuz değerlendirmeye alınmayacaktır.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version