Site icon Erasmusgram

FIBA Avrupa Şampiyonası Gönüllülük Başvurusu

FIBA Olimpiyat Elemelerinde gönüllü olmak ister misiniz?

Türkiye’de gerçekleşecek olan, FIBA 18 Yaş Altı Kız Avrupa Şampiyonası ve FIBA 16 Yaş Altı Kız Avrupa Şampiyonasında gönüllü olma fırsatı!

 

Avrupa’dan gelecek olan ülkelerin A Takım ve  altyapı düzeyindeki  basketbolcuların yer alacağı organizasyonda gönüllü ekibi oluşturulacaktır.

 

Bu ekipte yer almak istiyorsan başvurunu yapabilirsin! 26 Mayıs’a kadar başvurunuzu yapabilir ve bu üst düzey turnuvada gönüllü olarak yerini alabilirsin!

 

 

Genel Başlıklar Aşağıdaki gibidir:

 

Yemek :  Organizasyonda gönüllülerin bütün yemek operasyonları  Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından karşılanacaktır.

Ulaşım: Kişilerin sorumlu oldukları görev aldıkları şehirdeki belirli noktalardan, belirli saatlerde hareket sağlanacak ve bu hizmet TBF tarafından karşılanacaktır. Ulaşım ile ilgili bilgi başvuru dönem sonrasında açıklanacaktır.

 

Konaklama: Takımın resmi konuklara rehberlik yapan kişiler dışındaki diğer gönüllülere konaklama sağlanmıyor. Gönüllünün organizasyonun yapılacağı şehirde yaşaması öncelik sebebidir.

 

 

Görevlendirme: Gönüllü ekibinde yer alacak kişilerin görev dağılımı TFF tarafından yapılacaktır.

 

 

Not: Görev ve sorumlulukları tanımı kapsamında takımla sürekli zaman geçirileceği için yalnızca takım mihmandarlarına konaklama verilecektir.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

 

Son başvuru tarihi: 26 Mayıs 2023

 

 

Exit mobile version