Site icon Erasmusgram

Fethiye Yaz Kampı 2023

Selamlar Erasmusgram Ailesi,

Uzundur beklediğiniz etkinliğimiz hazır,

Fethiye’de yazın güneşin tadını çıkarırken bol bol eğleneceğimiz birazda öğreneceğimiz Yaz Kampımız başlamak üzere….

Kamp  Tarihlerimiz:
7-8-9 Ağustos
11-12-13 Ağustos

490 TL Fiyata Dahil Olanlar

Fiyata Dahil Olmayanlar

Ulaşımınızı daha uygun bir hale getirmek için İstanbul ve Ankara çıkışlı otobüslerimiz olacaktır. Güzergahlar şu şekildedir.

Ankara – Afyonkarahisar – Burdur – Fethiye (800 TL gidiş dönüş toplam)

İstanbul – Kadıköy evlendirme dairesi – Bostancı – Kartal – Gebze – İzmit halk evi durağı – Sakarya otogar önü – Bilecik – Kütahya – Afyon – Burdur – Fethiye (1.100 TL gidiş dönüş toplam)

İstanbul ve Ankara aracımız 7-8-9 Ağustos kampı için otobüsümüz 6 Ağustos’ta akşam 22’de yola çıkacaktır. Dönüş ise 9 Ağustos akşam 6 olacaktır.


Karavan ve Araç Üstü Bilet Nedir?

KARAVAN KONTENJANIMIZ SINIRLIDIR! KARAVAN ve ARAÇ ÜSTÜ BİLETLERİ İÇİN İLGİLİ TELEFON NUMARASI İLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.


Çadır Kiralama Nasıl Yapabilirim?

Çadır kiralama kişi başı kamp süreci boyunca 200 Tl dir.Çadırlarımız 2 kişiliktir, çadırda tek kalmak isterseniz 350 TL ödeme yapılması gerekmektedir.

 

ÖNEMLİ!
Bilet alımlarında tarihlere dikkat edelim lütfen.😊

Not: Kesin kayıt için formu doldurup ödeme yapmanız gerekiyor. Ödeme yaptığınız takdirde kesin kaydınız oluşmuş oluyor. Kesin kayıt için formdan sonra ister form üzerinden iban’dan ödeme yaparak kesin kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz. İsterseniz Biletino ve gise.com üzerinden ödeme yaparak kesin kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Bilet için formu doldurmanız gerekiyor. Formda yer alan iban üzerinden ödeme yaparak da kesin kaydınız gerçekleşecektir.
NOT: 27 Temmuz kampanya son günü. Kampanya havale ile yapılacak ödemede geçerlidir. Biletino ve Gise.com üzerinden alınacak biletler yeni ücret olarak güncellenmiş şekildedir.

Not:Kampa katılım sağlamayacağınız durumlarda Kamptan 15 gün öncesine kadar iade gerçekleşebilir , 10 gün öncesine kadar ise kamp hakkınızı başka bir etkinliğimizde kullanabilirsiniz.

Havale için:

TR80 0001 0019 5563 3792 6850 04

Fatih Öncebe

Ziraat bankası

Exit mobile version