Site icon Erasmusgram

Fas , Tétouan : 3 Hafta Gönüllülük Projesi

“We Act Because We Care” projesi tamamen çevremiz üzerinde olumlu bir etki yaratmayı amaçlıyor.

 

Plastik gibi zararlı maddelerin ortadan kaldırılmasına odaklanarak plajları, sokakları ve ormanları temizlemek için gönüllüler toplayacağız.

Faaliyetlerimiz arasında temizliğe rehberlik etmek ve organize etmek, iş sonrası eğlenceli aktiviteler planlamak ve farkındalığı yaymak için çevre kulüpleri oluşturmak yer alıyor.

Hedefler:

 

*Topluluk Katılımı: Yerel halkı katılmaya ve olumlu bir fark yaratmaya teşvik edin. *Eğitim: Okullarda çevre korumanın önemini öğretin.

 

*Eğlence ve Arkadaşlık: Keyifli aktiviteler planlayın ve topluluk duygusunu geliştirin. Tüm ulaşım yeşil olacak.

 

WABWC projesi sırasında kullanabileceğiniz bir bisikletiniz olacak. Faaliyetlerin bir kısmı da bisiklet sürerken doğanın güzelliğini keşfetmek ve takdir etmek için birlikte bisiklet turları yapmaktır.

Bisiklete binerek sağlıklı ve aktif kalırken çevresel nedenlere de katkıda bulunuyoruz.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

Topluluk duygusunu ve ortak sorumluluğu geliştirerek diğer üç katılımcıyla ortak bir odada yaşayacaksınız. Ev, ortak bir tuvalet, mutfak ve yaşam alanı da dahil olmak üzere, bağlantı kurma, deneyimleri paylaşma ve projenin çeşitli yönleri üzerinde işbirliği yapma fırsatları sağlayan ortak alanlara sahiptir.

 

Size günde üç sağlıklı vegan yemek sunulacak. Amacımız sadece günlük aktiviteleriniz için enerjinizi artırmak değil, aynı zamanda sürdürülebilir ve çevre dostu bir beslenme seçimini teşvik etmektir. WABWC ekibinin gönüllü çalışması sırasında tüm ulaşım yeşil olacaktır.

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

 

“We Act Because We Care” olarak, sizi gönüllülük deneyiminiz sırasında anlamlı bir etki yaratmak için ihtiyaç duyduğunuz bilgi ve becerilerle donatmaya inanıyoruz:

– Ekip Oluşturma ve İşbirliği (etkili ekip çalışması ve işbirliğine odaklanan kapsamlı bir eğitim oturumundan geçeceksiniz) )

 

– Toplumsal Katılım ve Kültürel Duyarlılık (yerel topluluklarla yakın bir şekilde çalışacaksınız, kültürel duyarlılığı ve topluluk katılımını geliştirmek için eğitim verilecektir) – Liderlik Gelişimi (liderlik rollerini üstlenmek isteyenler için)

 

KATILIMCI PROFİLİ

 

18 ila 30 yaşları arasındaysanız, doğa tutkunuysanız, bisiklet sürmekten hoşlanıyorsanız, bisiklet tamirinde ustaysanız, bisiklet sürmeyi öğretiyorsanız,

 

Sürdürülebilirliğe değer veriyorsanız ve zamanınızı, enerjinizi ve becerilerinizi çevreye duyarlı bir yaşam tarzını savunmaya adamaya istekliyseniz, biz Sizi ekip gönüllülüğü fırsatımıza başvurmaya davet ediyoruz.

 

Başvuru için tıklayınız

 

ÖNEMLİ: Whatsapp ve Telegram kanallarımıza katılarak fırsatlardan anından haberdar olmak için ister misiniz?

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version