Site icon Erasmusgram

Fas , Rabat : 2 Gün Gençlik Konferansı

3 ve 4 Temmuz 2024 tarihlerinde Kuzey Afrika, Rabat, Fas’ta ilk kez düzenlenen çığır açıcı bir etkinlik olan ve merakla beklenen 2024 Gençlik Sürdürülebilir Kalkınma Konferansı

 

Afrika Gençlik İklim Merkezi’nin ortak ev sahipliğinde, YSDC, Gençlik Sürdürülebilir Kalkınma Ağı’nın (YSDN) yıllık amiral gemisi etkinliğidir.

 

Konferansın teması nedir?

 

Geleceği İnşa Etmek – Küresel Sürdürülebilirlik için Gençlerin Liderliğindeki Çözümlerin Öne Çıkarılmasıdır. Konferansın oturumları Hasan II Uluslararası Çevre Eğitim Merkezi, Rabat, Fas’ta gerçekleşecek

YSDC, uluslararası kalkınma kurumları, akademi, özel sektör ve devlet kurumları arasındaki işbirliğini teşvik eden önemli bir platform olarak hizmet vermektedir.

 

Bu konferans, küresel olarak Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine (SDG’ler) ulaşmada gençlik odaklı çözümleri desteklemek için ortak çabaların müzakere edilmesinde ve geliştirilmesinde önemli bir rol oynuyor.

 

Yıllar boyunca YSDC 1000’den fazla delegeyi bir araya getirdi, 100’den fazla konuşmacıya yer verdi ve 50’den fazla panele ev sahipliği yaptı.

 

2024, geçmiş konferansların başarısının üzerine inşa edilen YSDC’nin art arda altıncı yılını işaret ediyor. Emory Üniversitesi kampüsünde düzenlenen 2023 YSDC, 1836’da kurulan Emory Üniversitesi’nde Enerji konusunda ilk uluslararası konferans olarak tarihi bir dönüm noktası oldu.

 

Sizi Fas’ın Rabat kentinde düzenlenen YSDC 2024’e davet ederken, aydınlatıcı ve etkileyici bir etkinlik daha bekliyoruz.

 

Seyahat masrafları ve konaklamanızın karşılanmasını istiyorsanız başvuru formunda çıkan soruda bunu belirtiniz.

 

Etkinlik, 3-4 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecektir.

Etkinlik dili ingilizcedir. Başvuru formunu da ingilizce olarak doldurunuz.

 

Son başvuru 31 Mart 2024

 

NOT: Yoğun başvurudan dolayı başvurular kapanmıştır. Diğer projeler için takipte kalınız

 

ÖNEMLİ: Whatsapp ve Telegram kanallarımıza katılarak fırsatlardan anından haberdar olmak için ister misiniz?

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version