Site icon Erasmusgram

Excel – Kapsamlı Excel’e Giriş Kursu

270 TL değerindeki Kursa 4 gün içinde kaydolursanız ömür boyu ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

Master Excel/microsoft Excel- MS Excel öğrenin – Excel formülleri/Excel çizelgeleri/Excel 2016/Excel 2019 kullanarak Excel işlevlerini öğrenin

Bu Kurs ile Neler Öğreneceksiniz?

Excel nasıl kullanılır

Excel ile kolay uygulamalar nasıl oluşturulur

Microsoft Excel ile ilgili farklı teorik kavramları anlayın

Öğrendiklerinizi farklı projelerde uygulayın

Excel’i gerçek yaşam durumlarında nasıl kullanabileceğinizi anlayın

Microsoft Excel Becerilerinizi Geliştirin

– Profesyonel hedefler için Microsoft Excel öğrenmek isteyenler

– Bilginizi geliştirmek ve yeni beceriler öğrenmek istiyenler

– Microsoft Excel’i yalnızca kişisel kullanımlar için anlamak isteyenler için güzel fırsat

Bu Microsoft uygulamasını öğrenmek için bu kursu kullanarak, birçok yüksek kaliteli örnek ipucuna ve püf noktasına erişebileceksiniz. Ayrıca, tüm Excel temel bilgilerine eksiksiz bir giriş yapacak ve bu uygulamayla günlük olarak daha güvenle çalışabileceksiniz.

Kursun yapısı

Kurs çok basit bir konsept etrafında oluşturulmuştur. Öğrenmek için mümkün olduğunca çok pratik yapmalısın.

Bu nedenle, kursa başladığınız ve Excel yolculuğunuza başladığınız andan itibaren, öğreneceğiniz her şeyi uygulamanıza yardımcı olmak için kursta sunulan birçok Örnek ve vakaya sahip olacaksınız.

Bu, yalnızca Microsoft Excel’in daha iyi bir kullanıcısı olmanıza yardımcı olmakla kalmayacak, aynı zamanda farklı görevleri gerçekleştirebilecek çok daha fazla ve gelişmiş Uygulamalar oluşturabilmek için Uygulamayı kendi başınıza kullanmaya başlama güvenini verecektir.

Ayrıca, yalnızca bu kurs, Microsoft Excel’in tam olarak anlaşılmasını sağlayan yeni bir beceri öğrenmenize yardımcı olmakla kalmayacak, aynı zamanda kurs içinde çok fazla pratiğe sahip olacaksınız.

Yani temel olarak, tüm kursta farklı kavram fonksiyonları ve formülleri öğrenecek ve uygulayacaksınız ve bu kursun sonunda daha sonra kişisel, profesyonel yaşamınız veya işiniz için kullanabileceğiniz kendi projenizi veya küçük uygulamanızı oluşturacaksınız.

Bu kurs kimler için?

Bu kurs, önceden excel bilgisi olmayan kişiler için tasarlanmıştır. Gerçekten de, bu kurs size microsfot Excel’e tam bir giriş yapmak ve bu harika uygulamayı kendi başınıza kullanabilmeniz için size tüm temel bilgileri vermek için burada.

Ayrıca, bu kurs her zaman Excel yolculuğuna başlamak ve Microsoft Excel’in potansiyelini görmek isteyen herkes için faydalı olabilir. Bu, hiçbir excel bilgisine sahip olmasanız bile, bu kursun sonunda kendi Excel Uygulamalarınızı oluşturabileceğiniz anlamına gelir ve bu, size verebileceğim bir garantidir.

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Neden bu kursu almalıyım?

​Evet, tabi ki internette var olan daha birçok microsoft Excel kursu var. Ama benim size bu uygulamayı nasıl kullanacağınızı öğretme yöntemim benzersiz.

Gerçekten de, bu kurstaki her kavram bir örnekle birlikte gelir. Bu size çok fazla pratik kazandıracak ve böylece kendi Excel uygulamalarınızı oluştururken çok mantıklı düşünebileceksiniz.

Her şeyden önce, bir excel temel uygulaması oluşturma sürecini bileceksiniz, uygulamanız için planın nasıl oluşturulacağını bileceksiniz ve son olarak uygulamanın tüm oluşturma işlemini gerçekleştireceksiniz.

Bu, tek bir kursla tüm potansiyelinizi microsoft Excel’i kullanmaya ve farklı amaçlar için kullanılabilecek kendi uygulamalarınıza sahip olmaya başlayabileceğiniz anlamına gelir.

Exit mobile version